reklama
Za mną chodziło zielone jabłko kilka dni i ciągle zapominałam kupić a jak już w końcu kupiłam to mi się odechciałoHehe juz nic nie ma w domu teraz leżę w ciepłym łóżeczku i myślę żeby jabłko zjeść
Doskonale wiemy! To największe przekleństwo chorych ,dr google zawsze stawia najgorsze diagnozyAle same wiecie jak to jest. Człowiek tak czy siak szuka odpowiedzi u wujka Google a później żałuję że czytał. I szuka wszystkich objawów u siebie.
butterfly1331
Moderator
Natula gratuluję córeczki
My też już po wizycie. Z małym wszystko ok, rośnie i ma już prawie 8 cm Okazało się, że mam wstydliwe dziecko i ku rozpaczy mojego męża nie udało się potwierdzić płci. Mały leżał w pozycji kwiatu lotosu i wypiął się pupą 5 lat ćwiczenia jogi nie poszło na marne, dziecko chyba odziedziczyło co nie co po mnie
05.12 mamy kolejną wizytę, a 21.12 drugie badania prenatalne.
My też już po wizycie. Z małym wszystko ok, rośnie i ma już prawie 8 cm Okazało się, że mam wstydliwe dziecko i ku rozpaczy mojego męża nie udało się potwierdzić płci. Mały leżał w pozycji kwiatu lotosu i wypiął się pupą 5 lat ćwiczenia jogi nie poszło na marne, dziecko chyba odziedziczyło co nie co po mnie
ewelin86
Fanka BB :)
Wiesz jakieś geny po mamusi musi odziedziczycNatula gratuluję córeczki
butterfly1331
Moderator
Mój mąż po 3 latach praktyki do dziś tak nóg nie ułoży, więc bez wątpienia to moje genyWiesz jakieś geny po mamusi musi odziedziczyc
ewelin86
Opowiem Wam co się wydarzyło się po ostatniej wizycie
Dostalismy zdjęcie usg na którym pokazany jest ptaszek i jajeczka no i m kazal żeby jego siostrze wysłać. Wysłałam bez podpisu a ona odpisuje ze kawał chłopa z niego zaczęliśmy się śmiać z tego wiec m dzwoni dk niej i jej tłumaczy co jest na usg
Dostalismy zdjęcie usg na którym pokazany jest ptaszek i jajeczka no i m kazal żeby jego siostrze wysłać. Wysłałam bez podpisu a ona odpisuje ze kawał chłopa z niego zaczęliśmy się śmiać z tego wiec m dzwoni dk niej i jej tłumaczy co jest na usg
lile
reklama
pisanka89
TeQuila skurcze po 60 i wiecej to i ja miałam. Koleżanka leży w szpitalu ma po 90 i nic się nie dzieje. Wiec mysle ze powinni dać ci magnez ja dostaje 6 dziemnie i nospe. Macica juz się buntuje wiec trzeba zalagodzicDostałam teraz jeszcze jakieś magiczne pomarańczowe tabletki ale nie wiem jak się nazywają bo dostaje je w kubeczku
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom