kasia_basia
Fanka BB :)
Dobrze że chociaż u Was wszysko jest ok
U Was też będzie dobrze. Trzymam kciuki i informuj nas.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze że chociaż u Was wszysko jest ok
Nic nie czytaj bo zwariujesz, ja wczoraj nie mogłam spać to wzięłam tablet i czytałam...efektem była nieprzespana nocTeQuila powiedz mi jeszcze czy jam myślałas ze to dziecko się wypina to miałaś jakieś gorki czy tylko w jednym miejscu bylo widać? Bo kurcze teraz się naczytalam i zastanawiam się czy czasem ja nie mam tych skurczy
No ja juz z 3 razy się pobeczalam z tego wszystkiego bo tyle wyczytalamNic nie czytaj bo zwariujesz, ja wczoraj nie mogłam spać to wzięłam tablet i czytałam...efektem była nieprzespana noc
Nie panikuj bo nic się nie dzieje złego a w razie czego ja na wypisie będę miała nazwę tych magicznych tabletekNo ja juz z 3 razy się pobeczalam z tego wszystkiego bo tyle wyczytalam
No to u mnie wypina się dziecko bo reszta brzucha miękka. Ale już zaczynam panikować z tego wszystkiego
Cudne wiadomości gratuluję córciDziewczyny ja po prenatalnych. Wszystko w normie, rośnie, waży 300g No i chyba będzie dziewczynka Mała jest tak ułożona, że pupe ma wciśniętą pod moją miednice i ciężko zajrzeć jej między nóżki, więc muszę wierzyć lekarzowi na słowo Mam nadzieję, że nie będzie niespodzianki.
Teqila trzymam kciuki za Ciebie i Alanka niech jeszcze posiedzi u mamusi
Ewelin nie panikuj !
Noo tak trzymaj zjedz jeszcze coś słodkiego na zapas żeby Ci nie wróciłoJuz mi lepiej. Trochę słodyczy poprawiło mi nastrój jeszcze m mi poprawił humor bo przywiózł wózek od rodziców tylko nie miał biedny jak stelaża wziąć
Hehe juz nic nie ma w domu teraz leżę w ciepłym łóżeczku i myślę żeby jabłko zjeśćNoo tak trzymaj zjedz jeszcze coś słodkiego na zapas żeby Ci nie wróciło