reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tequila skurcze mogą być na tym etapie, jaką masz wartość na zapisie? Do ilu dochodzą? Takie, które są groźne na pewno poczujesz. Uwierz mi, dwa tygodnie tak leżałam przed pierwszym porodem, skurcze były, a ja nic nie czułam. Ale jak zaczął się poród to dopiero poczułam i na wykresie wychodziły takie bardzo wysokie i długie. Jak Twój wykres wygląda?
Problem w tym że ja te skurcze czuje ale byłam pewna że to dziecko się wypycha
Skurcze mają ok 65 ale są krótkie i nieregularne
Dziewczyna która leży ze mną na sali wczoraj po oksytocynie miała 80 :-/

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
TeQuila powiedz mi jeszcze czy jam myślałas ze to dziecko się wypina to miałaś jakieś gorki czy tylko w jednym miejscu bylo widać? Bo kurcze teraz się naczytalam i zastanawiam się czy czasem ja nie mam tych skurczy :(

reklama
TeQuila powiedz mi jeszcze czy jam myślałas ze to dziecko się wypina to miałaś jakieś gorki czy tylko w jednym miejscu bylo widać? Bo kurcze teraz się naczytalam i zastanawiam się czy czasem ja nie mam tych skurczy :(
Podczas skurczu robi mi się taka górka na brzuchu która pomyliłam z dzieckiem (co ze mnie za matka :() i dopiero po kilkunastu sekundach zaczyna odpuszczac ale podczas dotyku cały brzuch jest twardy nie tylko ta górka

Do góry