reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Flandi, z tymi snami to chyba typowe dla ciężarnych. Też śnią mi się czasem głupoty, aż się boję, co będzie dalej.
Jeśli chodzi o torbę, to moja bratowa miała taką sportową. Dziewczyna, która leżała z nią na sali miała taką sztywną, podróżną. Do czego się spakujesz, to weź :)

Dziewczyny pomocy!
Mój malutki prawie wcale się dziś nie rusza, po śniadaniu kilka słabych kopniaków, potem cały dzień nic...
Zaczęłam się martwić bo to do niego nie podobne, zjadłam drożdżówke, pół paczki ptasiego mleczka i w zamian znowu tylko kilka kopniaków...
Co ja mam zrobić? Czekać?jechać do szpitala?

Dziewczyny pomocy!
Mój malutki prawie wcale się dziś nie rusza, po śniadaniu kilka słabych kopniaków, potem cały dzień nic...
Zaczęłam się martwić bo to do niego nie podobne, zjadłam drożdżówke, pół paczki ptasiego mleczka i w zamian znowu tylko kilka kopniaków...
Ja powiem szczerze ze doswiadczenia nie mam...myslalam ze slodkim sie wywoluje. Ale powiem szczerze ze nawet jakbym miala wyjsc na panikare to ja pojechalabym sprawdzic. Napewno okaze sie ze alan ma jeden z leniwych dni ale ty sie uspokoisz...

Pisanka chyba miala dobry pomysl z tym detektorem tetna...szkoda tylko ze te bajery sa tak drogie...a pewnie nie za bardzo taki detektor tetna albo monitor oddechu kupowac uzywany?

Dziewczyny pomocy!
A zdarzało się tak już? Podobno pod koniec ciąży ruchów jest mniej, bo dziecko ma mało miejsca. Z drugiej strony po cukrze powinien się uaktywnić. Alan pewnie sobie spokojnie odpoczywa, ale dla własnego spokoju może jednak pojedz? Bo przypuszczam, że z każdą godziną będziesz się bardziej denerwować, a to zaszkodzi Wam obojgu.

Pisanka chyba miala dobry pomysl z tym detektorem tetna...szkoda tylko ze te bajery sa tak drogie...a pewnie nie za bardzo taki detektor tetna albo monitor oddechu kupowac uzywany?
Można, ale mojej koleżance przy drugiej ciąży się zepsuł. Jest ryzyko, że zapłacisz mniej, ale on przestanie działać. Przy nowym masz gwarancję. Ale fakt, tanie to nie jest.

Dziewczyny pomocy!
Wlasnie codziennie sie tego boję i wolę jak nawet boleśnie ale ciągle się wypycha. Ja pojechałabym na ip albo do ginekologa swojego, pewnie sprawdza ze wszystko ok i wrócisz do domu

Dziewczyny pomocy!
TeQuila dla własnego spokoju jedz na ip. Mój w tamtym miesiącu miał cały tydz lenia. Tylko jak szłam spać dawał znać

reklama
Do góry