reklama
Dopiero wróciłam. Mała dalej głową w dół, waży 2200 , przede mną jeszcze dwie wizyty 22.11 i 6.12 termin cesarki wyznaczony tak jak wspominałam 7.12 wtedy mam się zgłosić do szpitala. Zapytałam czy jest taka możliwość żeby ściągnąć pessar jak już będę znieczulona do cc , powiedziala ze możemy tak zrobić, wiec mi troche ulżyło. Wychodzi na to ze bardziej boję się krążka niż cesarki
zdziwiłam się trochę jak powiedziała ze w sumie to zalezy od tego jakie znieczulenie wybiorę i ze to ja decyduję o tym jakie chcę, czy w kręgosłup czy całkowite spanie.
ewelin86
Fanka BB :)
Super ze wszystko okDopiero wróciłam. Mała dalej głową w dół, waży 2200 , przede mną jeszcze dwie wizyty 22.11 i 6.12 termin cesarki wyznaczony tak jak wspominałam 7.12 wtedy mam się zgłosić do szpitala. Zapytałam czy jest taka możliwość żeby ściągnąć pessar jak już będę znieczulona do cc , powiedziala ze możemy tak zrobić, wiec mi troche ulżyło. Wychodzi na to ze bardziej boję się krążka niż cesarkizdziwiłam się trochę jak powiedziała ze w sumie to zalezy od tego jakie znieczulenie wybiorę i ze to ja decyduję o tym jakie chcę, czy w kręgosłup czy całkowite spanie.
Ja mamDziewczyny Db pamiętam ze niektóre z was kupiły ten ręcznik? Jeśli tak to polecacie?
Alanowi chyba udzieliło się moje zdenerwowanie bo jak tylko mąż wrócił do domu i poczułam się pewniej że już jest i możemy jechać na IP to zaczął się ruszaćTeQuila jak sytuacja?
Super że wszystko jest okDopiero wróciłam. Mała dalej głową w dół, waży 2200 , przede mną jeszcze dwie wizyty 22.11 i 6.12 termin cesarki wyznaczony tak jak wspominałam 7.12 wtedy mam się zgłosić do szpitala. Zapytałam czy jest taka możliwość żeby ściągnąć pessar jak już będę znieczulona do cc , powiedziala ze możemy tak zrobić, wiec mi troche ulżyło. Wychodzi na to ze bardziej boję się krążka niż cesarkizdziwiłam się trochę jak powiedziała ze w sumie to zalezy od tego jakie znieczulenie wybiorę i ze to ja decyduję o tym jakie chcę, czy w kręgosłup czy całkowite spanie.
Termin już na 7.12?zazdraszczam
Co do znieczulenia to wybierz zo, jest bezpieczniejsze, ma mniej skutków ubocznych i szybciej po nim dojdziesz do siebie
ewelin86
Fanka BB :)
Hehe u mnie jest to samoAlanowi chyba udzieliło się moje zdenerwowanie bo jak tylko mąż wrócił do domu i poczułam się pewniej że już jest i możemy jechać na IP to zaczął się ruszaćalbo tęsknił za tatusiem po prostu
przed chwilą tak mi skopał bok że mam dość
jutro rano jedziemy do szpitala na KTG to od razu sprawdzą co u młodego
![]()
Mój dziś praktycznie cały dzień nie daje mi spokoju
reklama
Ok to kupuje , jest w promocjiJa mampolecam!jest duży,gruby i słodki
![]()