ewelin86
Fanka BB :)
No właśnie nie mam pojęcia wczoraj też o nią pytałam i zero odzewuCo się dzieje ? Gdzie Strawbelka? Macie jakieś info?
Mam nadzieje ze tylko odpoczywa od forum
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie nie mam pojęcia wczoraj też o nią pytałam i zero odzewuCo się dzieje ? Gdzie Strawbelka? Macie jakieś info?
Dają dzieci czaduśliczne to łóżeczko :-)
Bolał mnie brzuch - tzn podbrzusze - na tyle, że miałam problemy z chodzeniem itd, w nocy mnie budziło. Tak podejrzewałam, że to wzrostowe, ale miałam okazje to podjechałam sie upewnić - i okazuje się, że to może AŻ tak boleć :-)
Bo one najpierw chcą Cię przygotować na to co będzie się działo jak jyz poczujesz ruchyOj dają. Ale na razie nie czuję ruchów, dr mowi ze po 20 tyg..
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
To tylko moj taki len ze nie chce się przekręcić mam tak skopany lewy bok ze teraz przydałby się prawy żeby skopalWizyta dopiero na 18 , ale się cieszę ze zobaczę malutką i to jak leży, bo coś mi się zdaje, ze znowu się poprzekręcała