reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

śliczne to łóżeczko :-)

Bolał mnie brzuch - tzn podbrzusze - na tyle, że miałam problemy z chodzeniem itd, w nocy mnie budziło. Tak podejrzewałam, że to wzrostowe, ale miałam okazje to podjechałam sie upewnić - i okazuje się, że to może AŻ tak boleć :-)
Najważniejsze, że z maluchami wszystko ok i że się uspokoiłaś.
Który tydzień teraz jest u Ciebie?

reklama
Ja piernicze dziewczyny ale miałam sen.. Że urodziłam w 30tc, chodziłam z zaszytą raną po cc i wieeeelkimi rozstępami po bokach i że leciało ze mnie mleko tak że brakło ręczników papierowych do wycierania.. Obudziłam się cała w stresie i jeszcze brygada jak nigdy dawała czadu z wypinaniem główek w dwie strony, więc brzuch kwadratowy [emoji23][emoji23] Noo musiałam to napisać. Dobrze że już jest dzień, ale chyba zacznę zakupy do szpitalnej torby..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja piernicze dziewczyny ale miałam sen.. Że urodziłam w 30tc, chodziłam z zaszytą raną po cc i wieeeelkimi rozstępami po bokach i że leciało ze mnie mleko tak że brakło ręczników papierowych do wycierania.. Obudziłam się cała w stresie i jeszcze brygada jak nigdy dawała czadu z wypinaniem główek w dwie strony, więc brzuch kwadratowy [emoji23][emoji23] Noo musiałam to napisać. Dobrze że już jest dzień, ale chyba zacznę zakupy do szpitalnej torby..

No to rzeczywiście przeżyłas stres po przebudzeniu.
Ja zauważyłam że raz w tygodniu płacze przez sen że m mnie musi obudzić :( i to płacze z byle powodu. Nie mam jakiś strasznych snów ale jednak. Chociaż ostatnio znow mi się śniło że krwawilam. Co ta głowa z nami robi :(

No to rzeczywiście przeżyłas stres po przebudzeniu.
Ja zauważyłam że raz w tygodniu płacze przez sen że m mnie musi obudzić :( i to płacze z byle powodu. Nie mam jakiś strasznych snów ale jednak. Chociaż ostatnio znow mi się śniło że krwawilam. Co ta głowa z nami robi :(

Wariatki z nas trochę [emoji12]

Pytanie mam, może dość głupie, ale trudno [emoji6] wszyscy mówią "torba do szpitala", a ja w sumie nie wiem co autor ma na myśli.. Torbę sportową jak na siłkę? Podróżną małą walizkę? Plecak? Do czego Wy pakujecie rzeczy i czy macie osobno to co dla siebie i osobno dla malucha czy razem wszystko? Bo już nie wiem :(

Pytanie mam, może dość głupie, ale trudno [emoji6] wszyscy mówią "torba do szpitala", a ja w sumie nie wiem co autor ma na myśli.. Torbę sportową jak na siłkę? Podróżną małą walizkę? Plecak? Do czego Wy pakujecie rzeczy i czy macie osobno to co dla siebie i osobno dla malucha czy razem wszystko? Bo już nie wiem :(

No ja mam sportowa. Jeśli zmieszcze wszystko do jednej będzie super. A jak nie to bd musiala druga mniejsza wziazc

reklama
Do góry