reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mi to się takie materiały podobają jeszcze i myślę co by z nich uczyć :p
1477162212383.png
1477162217366.png
1477162221959.png
1477162227249.png

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1477162212383.png
    1477162212383.png
    118,6 KB · Wyświetleń: 214
  • 1477162217366.png
    1477162217366.png
    141,5 KB · Wyświetleń: 216
  • 1477162221959.png
    1477162221959.png
    140,6 KB · Wyświetleń: 215
  • 1477162227249.png
    1477162227249.png
    183,7 KB · Wyświetleń: 217
reklama
Liski najladniejsze i teraz modne[emoji6]
Zygzak tez, ale juz mi sie opatrzyl.
Reszta mnie nie porywa[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi się najbardziej podobają lazurowe trójkąty, na żywo są mega! Myślę żeby na matę je wykorzystać albo na pieluszkownik póki co :p

Martini trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze [emoji173]️
Ewelin no to już z górki :)))
Martka jak humor dzisiaj??? Mąż przeżył?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Doszłam do wniosku, ze chyba miałam kumulację ciążowych humorów bo dzisiaj wstałam wściekła, a raczej zostałam wybudzona młotami pneumatycznymi (nawet w sobotę robią nam balkony). Później oczywiscie m mnie wkurzył mówiąc ze musi jechac do pracy na 3 h, nic nie dało ze obiecał ugotować obiad i pytal na co mam ochotę;) do południa siedziałam dosłownie wściekła juz nawet nie wiem na co. Napisałam mu ze chce jechac na zakupy, zabrał mnie,kupiłam sobie wdzianko, poszliśmy na chińczyka, zjadłam pyszny obiad, a idąc do auta mialam ochotę stanąć i wybuchnąć płaczem, ze do auta jest jeszcze 50 metrów a nie metr ;) nie wiem co się ze mną stalo, ale wsiadłam do auta i szczęście:) od tej pory spokój:)

A ja dzis kupilam 3 pieluchy flanelowe w pepcoZobacz załącznik 779563

I 3 tetrowe, ale tetrowe takie sobie sa, ale zawsze sie przydadza.
Zobacz załącznik 779565

Tez dzisiaj oglądałam i wlasnie tetrowe wydają mi sie takie sztywne a flanelowe tez do mnie nie przemówiły, ale może to dlatego ze jeszcze bylam w burzy hormonalnej;) za to w Rossman kupiłam platki kosmetyczne, patyczki do uszu i chusteczki babydream dla małej:)

Tez dzisiaj oglądałam i wlasnie tetrowe wydają mi sie takie sztywne a flanelowe tez do mnie nie przemówiły, ale może to dlatego ze jeszcze bylam w burzy hormonalnej;) za to w Rossman kupiłam platki kosmetyczne, patyczki do uszu i chusteczki babydream dla małej:)
Flanelowych to raczej innych nie kupisz.
Tetrowe takie sobie, jak to mowia dupy nie urywa, ale wzielam bo tanie i zawsze do czegos sie przydadza. Kupie jeszcze ze 3 te muslunowe do wycierania malucha i mysle ze bedzie ok.

Flanelowych to raczej innych nie kupisz.
Tetrowe takie sobie, jak to mowia dupy nie urywa, ale wzielam bo tanie i zawsze do czegos sie przydadza. Kupie jeszcze ze 3 te muslunowe do wycierania malucha i mysle ze bedzie ok.

Pewnie ze sie przydadza i pewnie tez wrócę po kilka, to po prostu nie byl ten dzień;)

Te tetrowe mogą być lepsze po praniu ale flanelowe są takie jak wszędzie tyle że tańsze ;-) jeżeli chodzi o gatunek to nie odbiegają niczym od innych

reklama
Jutro wstawię zdj bo będzie przy naturalnym światle :)
Ochraniacz jest no i kocyk tez przewieszony. No i kilka rzeczy włożony do lozeczka jest :)

Do góry