Mi to się takie materiały podobają jeszcze i myślę co by z nich uczyć
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tetrowe są kiepskie ale flanelowe całkiem fajne, niczym nie odbiegają od tych w smyku za 8 zł za sztukęA ja dzis kupilam 3 pieluchy flanelowe w pepcoZobacz załącznik 779563
I 3 tetrowe, ale tetrowe takie sobie sa, ale zawsze sie przydadza.
Zobacz załącznik 779565
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi się najbardziej podobają lazurowe trójkąty, na żywo są mega! Myślę żeby na matę je wykorzystać albo na pieluszkownik póki coLiski najladniejsze i teraz modne[emoji6]
Zygzak tez, ale juz mi sie opatrzyl.
Reszta mnie nie porywa[emoji6]
Doszłam do wniosku, ze chyba miałam kumulację ciążowych humorów bo dzisiaj wstałam wściekła, a raczej zostałam wybudzona młotami pneumatycznymi (nawet w sobotę robią nam balkony). Później oczywiscie m mnie wkurzył mówiąc ze musi jechac do pracy na 3 h, nic nie dało ze obiecał ugotować obiad i pytal na co mam ochotę do południa siedziałam dosłownie wściekła juz nawet nie wiem na co. Napisałam mu ze chce jechac na zakupy, zabrał mnie,kupiłam sobie wdzianko, poszliśmy na chińczyka, zjadłam pyszny obiad, a idąc do auta mialam ochotę stanąć i wybuchnąć płaczem, ze do auta jest jeszcze 50 metrów a nie metr nie wiem co się ze mną stalo, ale wsiadłam do auta i szczęście od tej pory spokójMartini trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze [emoji173]️
Ewelin no to już z górki ))
Martka jak humor dzisiaj??? Mąż przeżył?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tez dzisiaj oglądałam i wlasnie tetrowe wydają mi sie takie sztywne a flanelowe tez do mnie nie przemówiły, ale może to dlatego ze jeszcze bylam w burzy hormonalnej za to w Rossman kupiłam platki kosmetyczne, patyczki do uszu i chusteczki babydream dla małejA ja dzis kupilam 3 pieluchy flanelowe w pepcoZobacz załącznik 779563
I 3 tetrowe, ale tetrowe takie sobie sa, ale zawsze sie przydadza.
Zobacz załącznik 779565
Flanelowych to raczej innych nie kupisz.Tez dzisiaj oglądałam i wlasnie tetrowe wydają mi sie takie sztywne a flanelowe tez do mnie nie przemówiły, ale może to dlatego ze jeszcze bylam w burzy hormonalnej za to w Rossman kupiłam platki kosmetyczne, patyczki do uszu i chusteczki babydream dla małej
Pewnie ze sie przydadza i pewnie tez wrócę po kilka, to po prostu nie byl ten dzieńFlanelowych to raczej innych nie kupisz.
Tetrowe takie sobie, jak to mowia dupy nie urywa, ale wzielam bo tanie i zawsze do czegos sie przydadza. Kupie jeszcze ze 3 te muslunowe do wycierania malucha i mysle ze bedzie ok.
Te tetrowe mogą być lepsze po praniu ale flanelowe są takie jak wszędzie tyle że tańsze ;-) jeżeli chodzi o gatunek to nie odbiegają niczym od innychTez dzisiaj oglądałam i wlasnie tetrowe wydają mi sie takie sztywne a flanelowe tez do mnie nie przemówiły, ale może to dlatego ze jeszcze bylam w burzy hormonalnej za to w Rossman kupiłam platki kosmetyczne, patyczki do uszu i chusteczki babydream dla małej