reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Nie ma co pokazywac, bo probki z Ziaji, te w saszetkach i butelke hippa taka zwykla.

Powiem Ci newsa, pytalam pania od kocyka z panda za ile uszyje mi przescieradla z gumka na zamowienie 60×120. No i mi napisala, ze 79zl za sztuke[emoji50]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
O kur.. zaszalała!
A widziałaś że kiwika ma też takie panele pandy na kocyk?

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

O kur.. zaszalała!
A widziałaś że kiwika ma też takie panele pandy na kocyk?

Nie widzialam. Malo tam ma rzeczy na stronie. Chyba ze ma jeszcze jedna strone. Bo na tej co ja bylam to ani jeden kocyk mi sie nie podoba.

A dlugo sie czeka u nich na kocyk?
Ja jestem w pandzie zakochana, a moj maz sie smieje i mowi ze ta panda wyglada jakby tydzien chlala.

Nie widzialam. Malo tam ma rzeczy na stronie. Chyba ze ma jeszcze jedna strone. Bo na tej co ja bylam to ani jeden kocyk mi sie nie podoba.

Ja jestem w pandzie zakochana, a moj maz sie smieje i mowi ze ta panda wyglada jakby tydzien chlala.

No bo stronę ma kiepską ale za to talent do szycia :-)
Najlepiej przyjechać do sklepu, wybrać materiały i zamówić co się chce
Ma genialne maty dla dzieci. Kupuję, na 100% nie chce żadnej innej tylko nad połączeniem kolorów myślę :p
No i na dniach pieluszkownik musi mi uczyć i moją girlande chmurkę :p
Pewnie zanim się Alan urodzi to urodzi się 100 pomysłów ;-)
A to panel z panda
1477161549191.png

Załączniki

• 1477161549191.png
    1477161549191.png
    110,1 KB · Wyświetleń: 188

Nie czekasz długo,kilka dni :-)
Ja czekałam długo bo powiedziałam że ma się nie spieszyć że zależy mi jedynie żeby do grudnia zdążyła :p

reklama
A ja dzis kupilam 3 pieluchy flanelowe w pepco
1477162144293.jpg

I 3 tetrowe, ale tetrowe takie sobie sa, ale zawsze sie przydadza.
1477162216490.jpg

Załączniki

• 1477162144293.jpg
    1477162144293.jpg
    40 KB · Wyświetleń: 202
  • 1477162216490.jpg
    1477162216490.jpg
    43,6 KB · Wyświetleń: 199
Do góry