reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
U mbie malowanie skończone. Padam ze zmęczenia. Przynajmniej mam już porządek w domu. A tu jeszcze nie gotowy do końca pokój bo farba schnie :p
received_10209003734064335.jpeg received_10209003779345467.jpeg

Załączniki

• received_10209003734064335.jpeg
    received_10209003734064335.jpeg
    30,7 KB · Wyświetleń: 96
  • received_10209003779345467.jpeg
    received_10209003779345467.jpeg
    34,6 KB · Wyświetleń: 108
Martini, jak sie czujesz?
Cos lepiej?

A ja dzis bylam pierwszy raz w szkole rodzenia, nie chcialo mi sie jak nie wiem co. Ale jestem zadowolona i napewno bede chodzic[emoji6]
Dostalam jakies probki z Ziaji i butelke z hippa.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Pokaż gadżety :p

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem w szpitalu na patologii. Miałam ktg będzie powtórka bo niby słabe ruchy ?, krew,jutro mocz i kal. No i miałam 2 kroplowki.
Trzymaj się! Dobrze że jesteś w szpitalu bo odwodnienie może mieć fatalne skutki, może wyjdziesz ze szpitala już bez brzuszka z maleństwem na rękach :-) ale póki co niech opanuja twoje dolegliwości :-) trzymam kciuki za szybką poprawę

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry