G
reklama
G
Gość
Gość
Martini, trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze.Ja jestem w szpitalu na patologii. Miałam ktg będzie powtórka bo niby słabe ruchy ?, krew,jutro mocz i kal. No i miałam 2 kroplowki.
Dobrze, ze pojechalas do tego szpitala, przynajmniej jestes teraz bezpieczna i jakby cos sie dzialo, to szybko zareaguja.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
Fanka BB :)
Pokaż gadżetyMartini, jak sie czujesz?
Cos lepiej?
A ja dzis bylam pierwszy raz w szkole rodzenia, nie chcialo mi sie jak nie wiem co. Ale jestem zadowolona i napewno bede chodzic[emoji6]
Dostalam jakies probki z Ziaji i butelke z hippa.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymaj się! Dobrze że jesteś w szpitalu bo odwodnienie może mieć fatalne skutki, może wyjdziesz ze szpitala już bez brzuszka z maleństwem na rękach :-) ale póki co niech opanuja twoje dolegliwości :-) trzymam kciuki za szybką poprawęJa jestem w szpitalu na patologii. Miałam ktg będzie powtórka bo niby słabe ruchy ?, krew,jutro mocz i kal. No i miałam 2 kroplowki.
No to teraz już z górki :-)U mbie malowanie skończone. Padam ze zmęczenia. Przynajmniej mam już porządek w domu. A tu jeszcze nie gotowy do końca pokój bo farba schnie[emoji14]
Zobacz załącznik 779538 Zobacz załącznik 779539
Wyślesz fotkę środka łóżeczka bo z daleka nic nie widać a ciekawa jestem pościeli :-)
Tez trzymam kciuki , dobrze ze jesteś pod opieką lekarzy .Ja jestem w szpitalu na patologii. Miałam ktg będzie powtórka bo niby słabe ruchy ?, krew,jutro mocz i kal. No i miałam 2 kroplowki.
reklama
Jak ja ci zazdroszczęU mbie malowanie skończone. Padam ze zmęczenia. Przynajmniej mam już porządek w domu. A tu jeszcze nie gotowy do końca pokój bo farba schnie
Zobacz załącznik 779538 Zobacz załącznik 779539