G
Gość
Gość
Martini, zdrowka zycze. Idz sie wyspij, moze jutro bedziesz sie lepiej czuc.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam ale Karolina(właścicielka) przekonała mnie do koloru i w końcu po wielu próbach łączenia ze sobą różnych wzorów i kolorów padło na żółty i zygzak, na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu no a mięta jest z gwiazdkami chociaż wygląda na zdjęciu bardziej na niebieskiSliczne.
A czemu zolty wybralas? Mialas miec tylko szary i miete?
Duzo placilas?
To malo, a tam masz 2 kocyki 50×75, jeden kocyk 100×75 i smycz do smoczka?Miałam ale Karolina(właścicielka) przekonała mnie do koloru i w końcu po wielu próbach łączenia ze sobą różnych wzorów i kolorów padło na żółty i zygzak, na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu no a mięta jest z gwiazdkami chociaż wygląda na zdjęciu bardziej na niebieski[emoji14]Za całe zamówienie 125zł
Nie nie, to jest kocyk i dwie płaskie poduszki i zawieszka do smoczkaTo malo, a tam masz 2 kocyki 50×75, jeden kocyk 100×75 i smycz do smoczka?
To czemu rak tanio wyszlo. Patrzylam ceny na ich stronie i kocyk 95 zl, poduszki po 20 zl i smycz 20zl.Nie nie, to jest kocyk i dwie płaskie poduszki i zawieszka do smoczka
Do poduszek też nie byłam przekonana ale tu znowu zostałam przekonana przez nią że jest to rewelacyjne wyjście i w wózku i w łóżeczku bo jak się dziecku uleje to brudzi poduszke a nie wózek czy prześcieradło, wrzucam poduszkę do pralki a nie cała pościel, sensowne no i tym sposobem mam dwie
Kocyk jest mniejszy(55x80) i kosztował 65zł, poduszki 40 zł i zawieszka 20złTo czemu rak tanio wyszlo. Patrzylam ceny na ich stronie i kocyk 95 zl, poduszki po 20 zl i smycz 20zl.
Maja inne ceny niz na internecie?
Nie lepiej bylo isc do sklepu i kupic, niz tyle czekac? Przeciez to tanie jak barszcz, a z naklejki nie bedziesz korzystac, tak kiedys pisalas[emoji12]W końcu się doczekałam,czekałam ponad 7 tygodni Zobacz załącznik 779441
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Nieee bo i tak nie będę tego używać ale uwielbiam takie gadżety dostawaćNie lepiej bylo isc do sklepu i kupic, niz tyle czekac? Przeciez to tanie jak barszcz, a z naklejki nie bedziesz korzystac, tak kiedys pisalas[emoji12]