reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
pytanie do ciezarowek/mam z blizniakami - czy pierwszy trymestr lezalyscie?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie miałam zaleceń leżenia, ale chciało mi się mega dużo spać, więc często leżałam, ale tak sama z siebie, bo sił mało było ;) Generalnie uważałam, żeby się nie przemęczać, ale ruszałam się, chodziłam na spacery, żeby się nie zastać.

pytam, bo dostalam l4 z zaleceniem lezenia.. i myslalam ze to pomylka wiec zadzwonilam do kliniki, laska powiedziala ze skonsultuja z dr ale wg niej ponizej 12tyg blizniaczej+bole brzucha+tachykardia to sa wskazania do lezenia.. a ja codziennie przynajmniej jeden spacer staram sie zrobic i teraz mysle czy ma pewno powinnam?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Jak dostałaś takie zalecenie, to raczej bym się tego trzymała, albo zapytaj jeszcze lekarza bezpośrednio. Ja dopytywałam co mogę a co nie, wyszło, że nie mogę ćwiczyć, chodzić na basen, nic nosić i jak miałam raz plamienie to kazał mi poleżeć. Ale to tyle. Ja póki co nie jestem na L4, chodzę na spacery, bo ruszać się trochę trzeba, pozwolił mi też lecieć samolotem na wakacje więc skorzystaliśmy jeszcze ;) W I trym. faktycznie bardzo uważałam i chuchałam na siebie, a Ty jak masz dodatkowo bóle i tą tachykardię to może dlatego profilaktycznie Cię kładą?

Tequila, czy to o tym pisałaś? Bardzo ładnie pachnie i wygląda na to, że fajnie się wchłania. Dziękuję za polecenie :) Jak często powinnam go stosować?

Załączniki

• IMG_20160929_131842.JPG
    IMG_20160929_131842.JPG
    483,3 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Do góry