reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ewelin możesz mnie dopisać jeszcze na 25 października ☺
Ja wczoraj narwalam się winogrona ok 10 kg (będzie winko ) ☺ bylo tak słodkie ze maly od południa do nocy nie spał tylko miał disko w moim brzuchu ☺
Miłego dnia wszystkim.

reklama
Dzień doberek:)
Co tu taka atmosfera od rana panuje?
My po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia mieliśmy nieprzespaną noc :(młody tak dał mi popalić, kopał tak nisko że aż bolało,zmiana pozycji nic nie dawała więc chodziłam, siedziałam i myślałam że zaraz urodze :p
Chyba mu się nie podobały ćwiczenia i dał mi to jasno do zrozumienia :p
A dziś rano nieprzytomna na badania pobiegłam i zasiadam do kompa by zrobic zakupy w smyku a tu powtórka z wczoraj :mad:
Miłego dnia :D

oki juz sie nie wypowiadam ja napisalam tak jak mi powiedziala ksiegowa w przedszkolu i jak mam teraz w pracy przedszkole zatrudnialo ok 80 osob to chyba nie jest maly zaklad pracy a ksiegowa z 30 letnim stazem chyba nie jest glupa skoro ma takich przedszkoli 4 do ogarniecia Przepraszam przeczytaj dobrze co napisalam a potem mnie besztaj widze ze cale forum ogarnal kryzys ja spadam bo tego juz sie nie da i prosze wypiszcie mnie z kaledarza powodzenia dziewczyny
Rybko, spokojnie. Nie każdy musi się na wszystkim znać. Pracodawca płaci przez pierwsze 33 dni, potem zawsze pracownika przejmuje ZUS. I albo płaci z własnego konta, albo zasiłek wypłaca pracodawca (powyżej 20 pracowników), a poniesione koszty odlicza sobie w należnych składkach, które musi zapłacić do ZUS. Gdybyś potrzebowała informacji płacowych, to chętnie pomogę :)

Katharina, z tego co piszesz wynika, że będzie Ci płacił pracodawca, będzie Ci też potrącał tę pożyczkę, jakieś składki na ubezpieczenie grupowe lub związki zawodowe, jeśli do czegoś takiego należysz.

Rybko, spokojnie. Nie każdy musi się na wszystkim znać. Pracodawca płaci przez pierwsze 33 dni, potem zawsze pracownika przejmuje ZUS. I albo płaci z własnego konta, albo zasiłek wypłaca pracodawca (powyżej 20 pracowników), a poniesione koszty odlicza sobie w należnych składkach, które musi zapłacić do ZUS. Gdybyś potrzebowała informacji płacowych, to chętnie pomogę :)

Katharina, z tego co piszesz wynika, że będzie Ci płacił pracodawca, będzie Ci też potrącał tę pożyczkę, jakieś składki na ubezpieczenie grupowe lub związki zawodowe, jeśli do czegoś takiego należysz.
Dzieki za potwierdzenie :)

Dziewczynki która chciała luteinę 100mg dopochwową? Wróciłam, sprawdziłam i mam 1,5 opakowania (45 tabletek) z terminem ważności 11.2016 to mogę wysłać jak się przyda :)

ps. serwer smyka chyba padł.. a chciałam tylko dwa pajace kupić ocieplane i doopa :(

Dziewczynki która chciała luteinę 100mg dopochwową? Wróciłam, sprawdziłam i mam 1,5 opakowania (45 tabletek) z terminem ważności 11.2016 to mogę wysłać jak się przyda :)

ps. serwer smyka chyba padł.. a chciałam tylko dwa pajace kupić ocieplane i doopa :(
Sprobuj o 15.00 pora obiadowa, duzo ludzi wychodzi z pracy albo po dzieciaki jedzie. Ja wczoraj o tej godzinie normalnie kupilam[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień doberek:)
Co tu taka atmosfera od rana panuje?
My po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia mieliśmy nieprzespaną noc :(młody tak dał mi popalić, kopał tak nisko że aż bolało,zmiana pozycji nic nie dawała więc chodziłam, siedziałam i myślałam że zaraz urodze :p
Chyba mu się nie podobały ćwiczenia i dał mi to jasno do zrozumienia :p
A dziś rano nieprzytomna na badania pobiegłam i zasiadam do kompa by zrobic zakupy w smyku a tu powtórka z wczoraj :mad:
Miłego dnia :D
Ja robiłam zakupy przed 6 rano (jak nakarmiłam Misię) i bez problemu się udało na szczęście. Bo wczoraj to już cierpliwość traciłam normalnie

reklama
Do góry