reklama
Dzień doberek
Co tu taka atmosfera od rana panuje?
My po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia mieliśmy nieprzespaną noc
młody tak dał mi popalić, kopał tak nisko że aż bolało,zmiana pozycji nic nie dawała więc chodziłam, siedziałam i myślałam że zaraz urodze 
Chyba mu się nie podobały ćwiczenia i dał mi to jasno do zrozumienia
A dziś rano nieprzytomna na badania pobiegłam i zasiadam do kompa by zrobic zakupy w smyku a tu powtórka z wczoraj
Miłego dnia
My po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia mieliśmy nieprzespaną noc
A dziś rano nieprzytomna na badania pobiegłam i zasiadam do kompa by zrobic zakupy w smyku a tu powtórka z wczoraj
Miłego dnia
butterfly1331
Moderator
Rybko, spokojnie. Nie każdy musi się na wszystkim znać. Pracodawca płaci przez pierwsze 33 dni, potem zawsze pracownika przejmuje ZUS. I albo płaci z własnego konta, albo zasiłek wypłaca pracodawca (powyżej 20 pracowników), a poniesione koszty odlicza sobie w należnych składkach, które musi zapłacić do ZUS. Gdybyś potrzebowała informacji płacowych, to chętnie pomogęoki juz sie nie wypowiadam ja napisalam tak jak mi powiedziala ksiegowa w przedszkolu i jak mam teraz w pracy przedszkole zatrudnialo ok 80 osob to chyba nie jest maly zaklad pracy a ksiegowa z 30 letnim stazem chyba nie jest glupa skoro ma takich przedszkoli 4 do ogarniecia Przepraszam przeczytaj dobrze co napisalam a potem mnie besztaj widze ze cale forum ogarnal kryzys ja spadam bo tego juz sie nie da i prosze wypiszcie mnie z kaledarza powodzenia dziewczyny
Katharina, z tego co piszesz wynika, że będzie Ci płacił pracodawca, będzie Ci też potrącał tę pożyczkę, jakieś składki na ubezpieczenie grupowe lub związki zawodowe, jeśli do czegoś takiego należysz.
katharina203
Fanka BB :)
Dzieki za potwierdzenieRybko, spokojnie. Nie każdy musi się na wszystkim znać. Pracodawca płaci przez pierwsze 33 dni, potem zawsze pracownika przejmuje ZUS. I albo płaci z własnego konta, albo zasiłek wypłaca pracodawca (powyżej 20 pracowników), a poniesione koszty odlicza sobie w należnych składkach, które musi zapłacić do ZUS. Gdybyś potrzebowała informacji płacowych, to chętnie pomogę
Katharina, z tego co piszesz wynika, że będzie Ci płacił pracodawca, będzie Ci też potrącał tę pożyczkę, jakieś składki na ubezpieczenie grupowe lub związki zawodowe, jeśli do czegoś takiego należysz.
Flandi
Dziewczynki która chciała luteinę 100mg dopochwową? Wróciłam, sprawdziłam i mam 1,5 opakowania (45 tabletek) z terminem ważności 11.2016 to mogę wysłać jak się przyda 
ps. serwer smyka chyba padł.. a chciałam tylko dwa pajace kupić ocieplane i doopa
ps. serwer smyka chyba padł.. a chciałam tylko dwa pajace kupić ocieplane i doopa
katharina203
Ja chcialam...Dziewczynki która chciała luteinę 100mg dopochwową? Wróciłam, sprawdziłam i mam 1,5 opakowania (45 tabletek) z terminem ważności 11.2016 to mogę wysłać jak się przyda
ps. serwer smyka chyba padł.. a chciałam tylko dwa pajace kupić ocieplane i doopa![]()
G
Gość
Gość
Sprobuj o 15.00 pora obiadowa, duzo ludzi wychodzi z pracy albo po dzieciaki jedzie. Ja wczoraj o tej godzinie normalnie kupilam[emoji6]Dziewczynki która chciała luteinę 100mg dopochwową? Wróciłam, sprawdziłam i mam 1,5 opakowania (45 tabletek) z terminem ważności 11.2016 to mogę wysłać jak się przyda
ps. serwer smyka chyba padł.. a chciałam tylko dwa pajace kupić ocieplane i doopa![]()
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Fusun
Jeśli firma zatrudnia powyżej 20 osób to tak właśnie będzie. Nie odczujesz różnicy. Będzie jak dotychczas.Pracuje w duzym przedsiebiorstwie miejskim i mam nadzieje ze to oni beda mi placic i potracac pozyczke zebym miala jak najmniej komplikacji...
Fusun
Ja robiłam zakupy przed 6 rano (jak nakarmiłam Misię) i bez problemu się udało na szczęście. Bo wczoraj to już cierpliwość traciłam normalnieDzień doberek
My po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia mieliśmy nieprzespaną nocmłody tak dał mi popalić, kopał tak nisko że aż bolało,zmiana pozycji nic nie dawała więc chodziłam, siedziałam i myślałam że zaraz urodze
Miłego dnia![]()
reklama
katharina203
To super...od płac mam wredna zolze i nie chce miec z nia nic wspolnego...Jeśli firma zatrudnia powyżej 20 osób to tak właśnie będzie. Nie odczujesz różnicy. Będzie jak dotychczas.