reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tequila, czy to o tym pisałaś? Bardzo ładnie pachnie i wygląda na to, że fajnie się wchłania. Dziękuję za polecenie :) Jak często powinnam go stosować?
Dokładnie o tym :-) na opakowaniu zdaje się jest napisane że dwa razy dziennie powinno się stosować ale ja niestety za leniwa jestem i używam tylko raz dziennie po kąpieli :-) także wszystko zależy od Ciebie :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
kupienie dzisiaj czegoś w tym smyku to jak droga przez mękę :o wywaliło mnie przy płatności, a kasa zeszła z konta.. mam nadzieję, że przyjdzie mi powiadomienie, że zapłacone :(

jak cos do dzwoń do obslugi klienta ewentualnie tez maila napisz do nich
Masz rację, napisałam maila - poczekam na spokojnie bo dziś to chyba mają sajgon ;) Swoją drogą mój Mąż słusznie zauważył.. jakie oni muszą mieć normalnie marże na tych ciuszkach, jak nagle ładują -50%, a na bank nadal im się to opłaca ;)

Masz rację, napisałam maila - poczekam na spokojnie bo dziś to chyba mają sajgon ;) Swoją drogą mój Mąż słusznie zauważył.. jakie oni muszą mieć normalnie marże na tych ciuszkach, jak nagle ładują -50%, a na bank nadal im się to opłaca ;)
Moja siostra kiedys pracowala w sklepie z ubraniami. Dawali cene o 150% wieksza, marza itp.
Czyli jak kupili bluzke za 50zl to cena w sklepie byla 200zl. Fajnie nie...

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Flandi ja wszystko kupowalam z dostawa do sklepu i platnosc przy odbiorze. Balam sie wlasnie tego ze mnie wyrzuci ze strony przy platnosci i kasa pojdzie nie wiadomo gdzie.

reklama
Flandi ja wszystko kupowalam z dostawa do sklepu i platnosc przy odbiorze. Balam sie wlasnie tego ze mnie wyrzuci ze strony przy platnosci i kasa pojdzie nie wiadomo gdzie.

A widzisz to sprytna jesteś, a ja naiwna też zamówiłam dostawę do sklepu, ale puściłam płatność od razu :/ No nic, poczekam, w końcu mam potwierdzenia, więc a pewno się to da wyjaśnić.

Do góry