reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej dziewczyny, ja wlasnie odebralam wyniki krwi i bardzo sie martwie, bo mam podwyzszone krwinki biale, za niski poziom limfocytow a za wysoki neutrocytow i dosc liczne bakterie w moczu:((( czy ktos tez tak mial.??

Kate też miałam bakterie i fosforany w moczu i jeszcze to tego odczyn ph zasadowy 8,0. Lekarz powiedział, że normalne są bakterie w moczu w ciąży, kazał mi tylko zakwasić mocz tzn. jeść żurawinę, pić wodę z cytryną i przez 14 dni łykać po jednej tabletce PROURO. Na bakterie kazał mi smarować provag żelem co 2 dni na noc zewnętrzne narządy płciowe i trochę wewnątrz. Ten żel też pomaga na uczulenie po luteinie.
We krwi miałam wszystko ok ale to było w styczniu. Dzisiaj byłam na badaniach krwi tzn: morfologia, progesteron, tsh i ft4. Jutro się dowiem jak teraz wyglądają moje wyniki.

Ostatnia edycja:
Kate nie często robię, ale zanim widziałam pęcherzyk to byłam już dwa razy. Teraz może cierpliwie poczekam ( jak wytrzymam) Dopiero w poniedziałek widziałam pęcherzyk. Mam czekać dwa tygodnie. Nie wiem czy wytrzymam. Jutro mam dr która może mi zrobić ale to będzie za wcześnie, może w poniedziałek się skuszę. Później już będę chodzić prywatnie gdzie indziej. Chyba głupia jestem bo mam pod nosem lekarza, ale wiece jak jest w pracy. Wszyscy wszystko wiedzą. Badania na betę robiłam też w pracy i zaraz większe grono niż chciałam się dowiedziało:(

mada faka...ale mam bol glowy. w nocy mnie wzielo i trzyma do teraz...raz jest tak, ze nie moge wytrzymac, ale potem jakos leci dalej, wiec jeszcze nie wzielam zadnego procha...ale pod reka mam paracetamol...
taka pogoda jak teraz mnie zabije...zawsze odczuwalam jakies zmiany, ale chyba nigdy tak mocno jak teraz w ciazy...

Misia...ciesze sie, ze u was ok...:-) powiedz tylko jak z tym krwiakiem?

miliaa skąd ja to znam, dzisiaj o dziwo mnie nie boli głowa, ale ostatnie 4 dni miałam tragedię, jednego dnia popłakałam się z bólu, wzięłam nawet 1 apap, który niestety nie pomógł. Trzymaj się.

reklama
Do góry