reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Misia super, jeszcze tylko połowa Ci została, dasz radę :-)
madzialenak
mama na pełen etat
Kate też miałam bakterie i fosforany w moczu i jeszcze to tego odczyn ph zasadowy 8,0. Lekarz powiedział, że normalne są bakterie w moczu w ciąży, kazał mi tylko zakwasić mocz tzn. jeść żurawinę, pić wodę z cytryną i przez 14 dni łykać po jednej tabletce PROURO. Na bakterie kazał mi smarować provag żelem co 2 dni na noc zewnętrzne narządy płciowe i trochę wewnątrz. Ten żel też pomaga na uczulenie po luteinie.
We krwi miałam wszystko ok ale to było w styczniu. Dzisiaj byłam na badaniach krwi tzn: morfologia, progesteron, tsh i ft4. Jutro się dowiem jak teraz wyglądają moje wyniki.
We krwi miałam wszystko ok ale to było w styczniu. Dzisiaj byłam na badaniach krwi tzn: morfologia, progesteron, tsh i ft4. Jutro się dowiem jak teraz wyglądają moje wyniki.
Ostatnia edycja:
Kate nie często robię, ale zanim widziałam pęcherzyk to byłam już dwa razy. Teraz może cierpliwie poczekam ( jak wytrzymam) Dopiero w poniedziałek widziałam pęcherzyk. Mam czekać dwa tygodnie. Nie wiem czy wytrzymam. Jutro mam dr która może mi zrobić ale to będzie za wcześnie, może w poniedziałek się skuszę. Później już będę chodzić prywatnie gdzie indziej. Chyba głupia jestem bo mam pod nosem lekarza, ale wiece jak jest w pracy. Wszyscy wszystko wiedzą. Badania na betę robiłam też w pracy i zaraz większe grono niż chciałam się dowiedziało
mada faka...ale mam bol glowy. w nocy mnie wzielo i trzyma do teraz...raz jest tak, ze nie moge wytrzymac, ale potem jakos leci dalej, wiec jeszcze nie wzielam zadnego procha...ale pod reka mam paracetamol...
taka pogoda jak teraz mnie zabije...zawsze odczuwalam jakies zmiany, ale chyba nigdy tak mocno jak teraz w ciazy...
Misia...ciesze sie, ze u was ok...:-) powiedz tylko jak z tym krwiakiem?
taka pogoda jak teraz mnie zabije...zawsze odczuwalam jakies zmiany, ale chyba nigdy tak mocno jak teraz w ciazy...
Misia...ciesze sie, ze u was ok...:-) powiedz tylko jak z tym krwiakiem?
madzialenak
mama na pełen etat
miliaa skąd ja to znam, dzisiaj o dziwo mnie nie boli głowa, ale ostatnie 4 dni miałam tragedię, jednego dnia popłakałam się z bólu, wzięłam nawet 1 apap, który niestety nie pomógł. Trzymaj się.
reklama
madzialenak
mama na pełen etat