aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Miałam przeczucie, że urodzisz. Jak sie czujesz? I jak synek? Zycze duzo siły, bedzie dobrze!!Urodzilam 1600 g 46 cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam przeczucie, że urodzisz. Jak sie czujesz? I jak synek? Zycze duzo siły, bedzie dobrze!!Urodzilam 1600 g 46 cm
Ja nie wiem jak jest z tym progesteronem, u mnie nikt nigdy tego nie badałDziewczyny, potrzebuję Waszej rady. Odebrałam wynik progesteronu - 11 dpt 3- dniowych zarodków: 9,57 ng/ml, więc chyba dużo za mało. Mam zadzwonić do lekarza za 1,5h. Da się ten poziom podnieść zanim będzie za późno? Miała któraś z Was takie wartości? Od samego początku stres
Ja w 12dpt betę miałam na poziomie 21 i to już był spadek ale trzymam kciuki za przyrost u CiebieHej koleżanki: ) bylam na forum jakies dwa lata temu w pierwszej ciazy po ivf. Moj malec ma juz 21 miesiecy i jestem w trakcie staran o rodzenstwo
Jestem 11 dpt i mam bete na poziomie 4.4... Wiem ze to bardzo malo ale zastanawiam sie czy ktoras ze szczesliwych ciężarówek tez miala na poczatku niska skrajnie bete? Bede powtarzac w srode ale tak sie zastanawiam...
Ogolnie dwa mrozaki czekają jeszcze wiec poki co nie jestem jeszcze zdesperowana, ale mimo ze powtarzalam sobie ze podchodzimy na spokojnie to jakos tak smutno mi dzis z powodu tej bety...
Zycze szczesliwych ciaz i samych dobrych wiesci na wizytach
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, potrzebuję Waszej rady. Odebrałam wynik progesteronu - 11 dpt 3- dniowych zarodków: 9,57 ng/ml, więc chyba dużo za mało. Mam zadzwonić do lekarza za 1,5h. Da się ten poziom podnieść zanim będzie za późno? Miała któraś z Was takie wartości? Od samego początku stres
Fiołek powodzenia na wizycie &&&Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Madzionga witamy na świecie dzieciaczki :* Są silne! Dadzą radę !
Agatek kciuki za każdy dzień maluszka na świecie :* duży silny chłopak poradzi sobie z pomocą mamusi !
WRZESIEŃ
6: fiolek81 - wizyta kontrolna u gin prowadzącego ciążę
13: natula - wizyta u gin prowadzącego ciążę
13: MartiniM - usg lll trymestru <3
15: Kajka*89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
15: natula - badania prenatalne
19: pisanka89- wizyta kontrolna u gin prowadzącego ciążę
20 : fiolek81 - badania prenatalne ll trymestru
23: kasia_basia - wizyta u gin prowadzącego ciążę
26: ewelin86- wizyta u gin prowadzącego ciążę
27: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
PAŹDZIERNIK
3: Flandi - badania prenatalne ll trymestru
Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!
Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3
8.09.2016 - Hess : chłopiec
13.11.2016 - MartiniM : chłopiec
19.12.2016 - martka83 : dziewczynka
24.12.2016 - kasia_basia : dziewczynka
24.12.2016 - Strawbelka : chłopiec
26.12.2016 - ewelin86 : chłopiec
27.12.2016- pisanka89 : dziewczynka & dziewczynka
07.01.2017- TeQuila : chłopiec
03.02.2017 - Fiolek81 : ?
15.02.2017 - Flandi : dziewczynka & ?
22.02.2017 - mavi : dziewczynka