reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja nie mam rozstępów, w sumie żyłek tez nie widać, wygladaly do niedawna jak niezle silikony, a teraz zaczynają opadać :) w sumie nigdy nie wiedzialam ze mozna sie spocić pod piersiami, bo nigdy takie nie były, a teraz nie wyobrażam sobie chodzic bez stanika. No nic, zobaczymy na czym stanie, w sensie na jakiej literce alfabetu się zatrzymam w grudniu;)

reklama
Ja nie mam rozstępów, w sumie żyłek tez nie widać, wygladaly do niedawna jak niezle silikony, a teraz zaczynają opadać :) w sumie nigdy nie wiedzialam ze mozna sie spocić pod piersiami, bo nigdy takie nie były, a teraz nie wyobrażam sobie chodzic bez stanika. No nic, zobaczymy na czym stanie, w sensie na jakiej literce alfabetu się zatrzymam w grudniu;)
Martka, to szczesciara z Ciebie, bo urosly Ci chyba o 4 rozmiary i nie masz rozstepow.
Ja nie wiem czemu mam bo urosly tylko o 2 rozmiary.
No ale coz, najwazniejsze ze junior rosnie w brzuszku, reszta nieistotna[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Fusun - oj toczę się, toczę, póki co końca nie widać, ale mam jeszcze chwilkę do terminu. Czas leciał szybko, ale jakoś te ostatnie dni wloką się niemożliwe. Jak nic nie ruszy to we czwartek mam iść na ktg.

Dziewczyny czy wam tez tak rosną piersi? Zamieniam się w Pamelę, a gdzie tam jeszcze mleko. Zaczęłam od rozmiaru B a w sobotę jadę po staniki E, M się modli zeby tak zostało i już nigdy nie zmalały no ale bez przesady ;)
Ale masz super cyce :D :) !!!! Też chcę takie a wgl nie rosna :( jak byłam plaska tak jestem z tym ze moje cytrynki troszkę się zaokraglily jak przed @

Hej koleżanki: ) bylam na forum jakies dwa lata temu w pierwszej ciazy po ivf. Moj malec ma juz 21 miesiecy i jestem w trakcie staran o rodzenstwo;)
Jestem 11 dpt i mam bete na poziomie 4.4... Wiem ze to bardzo malo ale zastanawiam sie czy ktoras ze szczesliwych ciężarówek tez miala na poczatku niska skrajnie bete? Bede powtarzac w srode ale tak sie zastanawiam...
Ogolnie dwa mrozaki czekają jeszcze wiec poki co nie jestem jeszcze zdesperowana, ale mimo ze powtarzalam sobie ze podchodzimy na spokojnie to jakos tak smutno mi dzis z powodu tej bety...

Zycze szczesliwych ciaz i samych dobrych wiesci na wizytach;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej koleżanki: ) bylam na forum jakies dwa lata temu w pierwszej ciazy po ivf. Moj malec ma juz 21 miesiecy i jestem w trakcie staran o rodzenstwo;)
Jestem 11 dpt i mam bete na poziomie 4.4... Wiem ze to bardzo malo ale zastanawiam sie czy ktoras ze szczesliwych ciężarówek tez miala na poczatku niska skrajnie bete? Bede powtarzac w srode ale tak sie zastanawiam...
Ogolnie dwa mrozaki czekają jeszcze wiec poki co nie jestem jeszcze zdesperowana, ale mimo ze powtarzalam sobie ze podchodzimy na spokojnie to jakos tak smutno mi dzis z powodu tej bety...

Mnie sie wydaje ze to zbyt niska beta...ale niech sie wypowiedza inni :)

U mnie było w 11dpt 6,5 . Lekarz powiedział, że to jest już spadek i kazał odstawić leki. Dodam, że już plamiłam.

reklama
U mnie było w 11dpt 6,5 . Lekarz powiedział, że to jest już spadek i kazał odstawić leki. Dodam, że już plamiłam.
Tez mysle ze niestety tak to bedzie co prawda nie plamie nic, ale jednak tych lekow troche sie bierze...
No ale tak jak doktor kazał powtorze w srode i w razie co zaraz ruszam po nastepnego kropka. Najwazniejsze ze jeden synek juz jest z nami i mrozaki jeszcze tez czekaja...
Trzeba zbierac sily i dzialac dalej:)

Do góry