Progesteron można podnieść tylko lekami, np lutinusem i duphastonem w dużych dawkachDziewczyny, potrzebuję Waszej rady. Odebrałam wynik progesteronu - 11 dpt 3- dniowych zarodków: 9,57 ng/ml, więc chyba dużo za mało. Mam zadzwonić do lekarza za 1,5h. Da się ten poziom podnieść zanim będzie za późno? Miała któraś z Was takie wartości? Od samego początku stres
reklama
Zazdroszczę, u nas pada od wczoraj, cała noc lało, a na termometrze 15stopni brrrTeQUILA a u mnie poranek bez żadnej chmury ☺
Mnie progesteronu nikt nie badal....
ewelin86
Fanka BB :)
Dziewczyny właśnie siedzę nad lista na wyprawke. Może któraś doradzi co warto brać do szpitala. Bo pełno tego na necie i oszalec można co warto a czego nie. No i z jakiej firmy będziecie kupować kosmetyki
U mnie też dziś pada. Nie chce się nic
butterfly1331
Moderator
Mi też nie kazali badać, sama sprawdziłam i teraz tylko się denerwujęJa nie wiem jak jest z tym progesteronem, u mnie nikt nigdy tego nie badał
butterfly1331
Moderator
Biorę lutinus 3x dziennie. Mogłam tego nie sprawdzać, spałabym spokojnie. No nic, zobaczymy,co mi powie lekarz. DziękujęMotylku ja tez nie pomogę bo nie miałam badanego progesteronu po transferze. A bierzesz luteine lub duphaston? Bo tylko tak można podnieść go do góry.
Do szpitala niewiele, dla siebie koszule,kapcie, kosmetyki,podkłady poporodoweDziewczyny właśnie siedzę nad lista na wyprawke. Może któraś doradzi co warto brać do szpitala. Bo pełno tego na necie i oszalec można co warto a czego nie. No i z jakiej firmy będziecie kupować kosmetyki
A dla dzidziusia ubranka na wyjście bo raczej na czas pobytu będzie w szpitalnych aczkolwiek to zależy od szpitala i tego się trzeba dowiedzieć, pieluchy, smoczek, ewentualnie butelkę i laktator
Co do kosmetyków, ja będę kupować wszystko z emolium i sudocrem do pupki
Lutinusa możesz brać nawet 3x2 tabletki i zawsze możesz dodać duphaston 3x1 tabletkęBiorę lutinus 3x dziennie. Mogłam tego nie sprawdzać, spałabym spokojnie. No nic, zobaczymy,co mi powie lekarz. Dziękuję
reklama
Flandi
Fanka BB :)
Witam się w ten zimny i deszczowy poranek
Jakie plany macie na dziś?
My jemy śniadanko, kąpiel i spacerek do Smyka po odbiór paczkipewnie na miejscu coś mi w oko wpadnie więc i zakupy
Potem odwiedzimy Super pharm bo dziś 20% obniżki na wszysko z kartą
A potem to już dzień jak codzień, domek,obiadek itd
Miłego dnia i choć odrobinki słońca
U mnie też leje ale to chyba dlatego, że mniej więcej tem sam rejon co Ty TeQuila
Ja tam dzisiaj do pracy pojechałam! Trochę popracować jeszcze wypada A paczka ze Smyka dotarła do mnie wczoraj - fajowe te ciuszki [emoji7]
Miłego dnia!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom