reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny, potrzebuję Waszej rady. Odebrałam wynik progesteronu - 11 dpt 3- dniowych zarodków: 9,57 ng/ml, więc chyba dużo za mało. Mam zadzwonić do lekarza za 1,5h. Da się ten poziom podnieść zanim będzie za późno? Miała któraś z Was takie wartości? Od samego początku stres :(
Progesteron można podnieść tylko lekami, np lutinusem i duphastonem w dużych dawkach

reklama
Motylku ja tez nie pomogę bo nie miałam badanego progesteronu po transferze. A bierzesz luteine lub duphaston? Bo tylko tak można podnieść go do góry.

Dziewczyny właśnie siedzę nad lista na wyprawke. Może któraś doradzi co warto brać do szpitala. Bo pełno tego na necie i oszalec można co warto a czego nie. No i z jakiej firmy będziecie kupować kosmetyki

U mnie też dziś pada. Nie chce się nic :(

Dziewczyny właśnie siedzę nad lista na wyprawke. Może któraś doradzi co warto brać do szpitala. Bo pełno tego na necie i oszalec można co warto a czego nie. No i z jakiej firmy będziecie kupować kosmetyki

U mnie też dziś pada. Nie chce się nic :(
Do szpitala niewiele, dla siebie koszule,kapcie, kosmetyki,podkłady poporodowe
A dla dzidziusia ubranka na wyjście bo raczej na czas pobytu będzie w szpitalnych aczkolwiek to zależy od szpitala i tego się trzeba dowiedzieć, pieluchy, smoczek, ewentualnie butelkę i laktator
Co do kosmetyków, ja będę kupować wszystko z emolium i sudocrem do pupki

reklama
Witam się w ten zimny i deszczowy poranek
Jakie plany macie na dziś?
My jemy śniadanko, kąpiel i spacerek do Smyka po odbiór paczki:)pewnie na miejscu coś mi w oko wpadnie więc i zakupy :p
Potem odwiedzimy Super pharm bo dziś 20% obniżki na wszysko z kartą:D
A potem to już dzień jak codzień, domek,obiadek itd
Miłego dnia i choć odrobinki słońca :)

U mnie też leje ;) ale to chyba dlatego, że mniej więcej tem sam rejon co Ty TeQuila ;)
Ja tam dzisiaj do pracy pojechałam! Trochę popracować jeszcze wypada ;) A paczka ze Smyka dotarła do mnie wczoraj - fajowe te ciuszki [emoji7]
Miłego dnia!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry