reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ej ej! Głowa do góry, bo pozytywne myśli i nastawienie są bardzo ważne <3 Nie daj się Pisanka!!! Leżysz, to dobrze, ale nie zamartwiaj się. BĘDZIE DOBRZE!!! Skup się na szukaniu kołysek do sypialni ;-)
Powiem ci ze nawet ne chce mi się oglądać dziecięcych rzeczy. Meczy mnie to strasznie. Jeszvze 2 tyg siedzę sama. Nawet gęby nie ma do.kogo.otworzyć. nie chciałam żeby ktoś do mnie przychodził nawet...nie wiem zamknęłam się w sobie juz calkowicie.

Powiem ci ze nawet ne chce mi się oglądać dziecięcych rzeczy. Meczy mnie to strasznie. Jeszvze 2 tyg siedzę sama. Nawet gęby nie ma do.kogo.otworzyć. nie chciałam żeby ktoś do mnie przychodził nawet...nie wiem zamknęłam się w sobie juz calkowicie.
Powiem Ci ze ja nie raz tez tak mam , ze nie chce mi sie zeby ktos dzwonil, gadac, a juz zeby ktos przychodzil. Samej wyjsc tez mi sie nie chce...najlepiej lezec i tyle- bywaja takie dni...

Hej koleżanki: ) bylam na forum jakies dwa lata temu w pierwszej ciazy po ivf. Moj malec ma juz 21 miesiecy i jestem w trakcie staran o rodzenstwo;)
Jestem 11 dpt i mam bete na poziomie 4.4... Wiem ze to bardzo malo ale zastanawiam sie czy ktoras ze szczesliwych ciężarówek tez miala na poczatku niska skrajnie bete? Bede powtarzac w srode ale tak sie zastanawiam...
Ogolnie dwa mrozaki czekają jeszcze wiec poki co nie jestem jeszcze zdesperowana, ale mimo ze powtarzalam sobie ze podchodzimy na spokojnie to jakos tak smutno mi dzis z powodu tej bety...

Zycze szczesliwych ciaz i samych dobrych wiesci na wizytach;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja przy biochemicznej 11 dpt mialam 24 to juz byl spadek, wiem bo 7dpt mialam 32 , 9 dpt 54 i 11 dpt juz spadek

reklama
Ja jeszcze na koniec krótko o sobie...coraz gorzej mi sie siedzi w zasadzie po pół godz muszę się położyć :dry: i coś mnie często dziś w piłce zakulo. W czwartek kontrola pessara jakos wytrzymamy :oo2:

Do góry