reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Widzę , że większość zwolenniczek cc , ja nie wiem jak to będzie i chyba póki co nastawiam się na poród sn. Misia a czemu u Ciebie inny wariant nie wchodzi w grę?

reklama
Hej Wam, ja chyba wolałabym naturalnie, ale raczej będę mieć cc...przynajmniej wiele czynników na to wskazuje, choć moja dr powiedziała, ze narazie nie wiadomo. Ja chce to, co zdecyduja lekarze, chyba ze bede na prawde widziec cos niepokojacego co bedzie sie gryzlo z moja opinia.

Ja walcze z cukrami, rannych nie moge opanowac:/ poza tym ok, jutro wizyta na NFZ chce choc jedno USG zrobic panstwowo, odbior badan no i w czw w koncu ten diabetolog na 9.00. Kawal drogi mam, a nie mam jak jechac autem, wiec spory wysilek to dla mnie bedzie....No ale bede wiedziec na czym stoję. Poza tym sesje powoli koncze, kolejne dwa egz za mna 4+ i 5 :D, został ostatni w najblizsza ndz. Z mgr nadal stoję, bo moj promotor jakis nienormalny jest :baffled: Sciskam Was wszystkie! Dam znac jak po wizytach.

Przy problemach z łożyskiem poród naturalny to za duże ryzyko. Zwłaszcza przy przodujacym i odklejającym.

Rozumiem , kiedyś na początku mój lekarz też wspominał , że mam łożysko przodujące ,muszę go zapytać przy kolejnej wizycie , czy w moim przypadku to też jest wskazanie do cc. Ciekawe.

kurcze dziewczyny czy któras miała problem z CRP w ciąży ja mimo że bralam antybiotyki to białko nadal rosnie czuje się bardzo dobrze nie wiem gdzie może być ten stan zapalny......... ciekawe co jutro uslysze u lekarza
realmad2.gif

Misia ale Ty masz pecha.. 3mam kciuki!
Miliaa za Ciebie i Maleństwo takze 3mam kciuki!!! :-) My idziemy w srodę

Ostatnia edycja:
oj, przydadza sie te kciuki Sznurki...bo boje sie jak nie wiem co...

dziewczyny czy wy tez mialyscie krwawienia z nosa w ciazy? ja juz 3 dzien z rzedu wstaje rano i widze na chusteczce higienicznej krew z nosa. nie jest jej duzo, no ale jest..
no i znowu kilogram do tylu...chyba wolalabym tyc juz powoli...;-)

Miliaa - mi krew z nosa leciała - lekarka mi kazała brać rutinoskorbin ok 4-5 szt. dziennie. I przeszło. Teraz zapobiegawczo biorę 2 szt. rano. I nie leci już. A ze 2-3 tyg mi leciała codziennie. Trzeba z tym uważać bo żelazo spada od razu, a ja z żelazem mam problem....
Aisha - daj znać jak tam po usg :)
Misia - a jak u Ciebie zdrówko?

Dziewczyny - ja coraz gorzej sypiam...niewygodnie mi, budzę się co chwila...masakra jakaś....

reklama
Różyczka - pfu, pfu - nie boli mnie dziś - pfu, pfu przez lewe ramię.
Ja też kiepsko sypiam. teraz jak brzuch nie boli próbuję spać na przepisowym lewym boku.

Do góry