reklama
Hej Wam, ja chyba wolałabym naturalnie, ale raczej będę mieć cc...przynajmniej wiele czynników na to wskazuje, choć moja dr powiedziała, ze narazie nie wiadomo. Ja chce to, co zdecyduja lekarze, chyba ze bede na prawde widziec cos niepokojacego co bedzie sie gryzlo z moja opinia.
Ja walcze z cukrami, rannych nie moge opanowac:/ poza tym ok, jutro wizyta na NFZ chce choc jedno USG zrobic panstwowo, odbior badan no i w czw w koncu ten diabetolog na 9.00. Kawal drogi mam, a nie mam jak jechac autem, wiec spory wysilek to dla mnie bedzie....No ale bede wiedziec na czym stoję. Poza tym sesje powoli koncze, kolejne dwa egz za mna 4+ i 5 , został ostatni w najblizsza ndz. Z mgr nadal stoję, bo moj promotor jakis nienormalny jest Sciskam Was wszystkie! Dam znac jak po wizytach.
Ja walcze z cukrami, rannych nie moge opanowac:/ poza tym ok, jutro wizyta na NFZ chce choc jedno USG zrobic panstwowo, odbior badan no i w czw w koncu ten diabetolog na 9.00. Kawal drogi mam, a nie mam jak jechac autem, wiec spory wysilek to dla mnie bedzie....No ale bede wiedziec na czym stoję. Poza tym sesje powoli koncze, kolejne dwa egz za mna 4+ i 5 , został ostatni w najblizsza ndz. Z mgr nadal stoję, bo moj promotor jakis nienormalny jest Sciskam Was wszystkie! Dam znac jak po wizytach.
oj, przydadza sie te kciuki Sznurki...bo boje sie jak nie wiem co...
dziewczyny czy wy tez mialyscie krwawienia z nosa w ciazy? ja juz 3 dzien z rzedu wstaje rano i widze na chusteczce higienicznej krew z nosa. nie jest jej duzo, no ale jest..
no i znowu kilogram do tylu...chyba wolalabym tyc juz powoli...;-)
dziewczyny czy wy tez mialyscie krwawienia z nosa w ciazy? ja juz 3 dzien z rzedu wstaje rano i widze na chusteczce higienicznej krew z nosa. nie jest jej duzo, no ale jest..
no i znowu kilogram do tylu...chyba wolalabym tyc juz powoli...;-)
Różyczka82
Fanka BB :)
Miliaa - mi krew z nosa leciała - lekarka mi kazała brać rutinoskorbin ok 4-5 szt. dziennie. I przeszło. Teraz zapobiegawczo biorę 2 szt. rano. I nie leci już. A ze 2-3 tyg mi leciała codziennie. Trzeba z tym uważać bo żelazo spada od razu, a ja z żelazem mam problem....
Aisha - daj znać jak tam po usg
Misia - a jak u Ciebie zdrówko?
Dziewczyny - ja coraz gorzej sypiam...niewygodnie mi, budzę się co chwila...masakra jakaś....
Aisha - daj znać jak tam po usg
Misia - a jak u Ciebie zdrówko?
Dziewczyny - ja coraz gorzej sypiam...niewygodnie mi, budzę się co chwila...masakra jakaś....
reklama