reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja też taką mam od listopada i jestem zadowolona - chociaż teraz przy mega-brzuchu śpię coraz gorzej - mniej więcej od 2-3 tygodni.

reklama
poducha swietna też się zastanawiam:0 jaki mnie wiecej to koszt?

ja dzis po wizycie znów zobaczyłam rozwydrzonego (na 65% chłopaka) który nie chciał pokazać noska ale jakoś się udało uf uf na moje CRP lekarz zlecił kolejny antybiotyk i sterte baań jak bedzie nadal rosło to szpital:((( narazie z mauchem wszytsko ok :)

kiciabp tak szybko zobaczyłaś płeć? gratuluje chłopca :-)
Ciekawe czy Milliaa też dziś się dowie :-)

A ja wpadłam w pułapke cholernych ... zaparć! już nie moge sobie z nimi poradzić, dziś w aptece Pani dała mi tylko siemie lniane i powiedziala ze czopki albo to na L. to najlepiej po konsultacji z lekarzem :-( a do lekarza dopiero za tydzień :-( Dziś aż zaczełam czuć delikatne kłucia z lewej strony i ból krzyża, już się bałam że jest coś nie tak, nie mam żadnych plamień, ale to chyba moje jelita :-(jak coś zjem czuje je bardziej.. jem śliwki jabłka, piję ciągle wodę i to siemie lniane i narazie bez zmian :-( Dziewczyny czy takie zaparcia mogą zaszkodzić maluchowi?? tak się boje i nie wiem co z tym już robić ...

Aduś 0 mi chyba zaszkodziło. Dostałam w końcu jakiegoś skurczu jelit i potem miałam krwotok. lepiej z tym walczyć.
Kiciabp to nieźle, że tak szybko płeć.
Miliaa - i jak???

Misia no to mnie przestraszyłaś :szok: ale przecież w Twoją córcią wszystko OK :tak: Słyszalam ze ten lactulosum jest skuteczny ale wolno go w 7 tygodniu ??Qcze chyba przestane jeść :-( Brzuch mam jak balon !

Dziolchy: tylko w ciazy na plecach spac nie mozna... Na lewym boku najlepiej....
Niestety takie uroki ciazy ze sie czloeiek przewala z kata w kat i spac sie nie moze. Mnie sie zdarzalo sie obudzic i nie spac 3-4 godziny

hej hej...przybywam z dobrymi wiesciami!!
dzieki dziewczyny za wszystkie kciukasy i mylslenie o nas, bardzo nam to pomoglo.
zeszlo, bo oczywiscie u dr kolejka jak w miesnym, prawie 2h czekalismy, zeby wejsc a samo badanie strasznie dlugie bylo. no i oczywiscie zapomnialam o receptach na leki, ktore juz jutro mi sie skoncza...musze zapozyczyc sie w aptece chyba...z reszta, niewazne...

dzidzia ma ponad 6cm, wszystkie narzady wyksztalcone, przeziernosc 1,7, kosc nosowa obecna, przeplywy w macicy ok przeplywy w pepowinie ok...
prawdopodobnie chlopak, ale to takie przypuszczenia, wiec za bardzo sie nie nastawiam, choc nie powiem, ze sie nie ciesze!:-D

Milia gratuluje prawdopodobnie synka.

Adus spróbuj na czczo jesz ogórki kiszone. Moze to dziwne ale ja tak jem i jakoś radze sobie z zaparciami. A to naturalny środek wiec nie zaszkodzi.

Mam straszny bol głowy. Idę umierać. Buziaki

reklama
Do góry