madzialenak
mama na pełen etat
miliaa odstawiłaś już estrofem, encorton (metypred)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
estrofem biore jeszcze 2 tabl, bo ja po pol odstawiam...encorton juz odstawilam.miliaa odstawiłaś już estrofem, encorton (metypred)
Misia jeny, żal mi ciebie że masz ciągle takie przeboje :-( ale pewnie jeszcze troche i łożysko wróci do normy..
Dzięki dziewczyny!! ja najchętniej brałabym te leki do końca ! nie dam tak sobie ich zmniejszyć łatwo, naszczęście mój lekarz jest ugodowy. Chciał mi zmniejszyć luteine do 3x2 po prog. miałam 82, ale uprosiłam do 3x3, do tego biore 2x1 estrofen, 15mg encortonu i clexane 40, za dwa tyg 20. No i eythyrox i kwas foliowy..
Qcze mam jeszcze dziwny problem.. jak sobie radzicie z ...zaparciami, jeśli macie ale w ciąży to jest czętsy problem. Nie wiem co można a co nie można brać więc nic nie biore i aż się boje jeść bo potem problem..a apetyt mam straszny i permanentną zgagę :-(
Miliaa jakoś boję się po nospe sięgać. Jakoś ten ból mija. Może wczoraj za dużo latałam.
Misia ty masz przeboje. Znajoma miała krwiaka i tez dużo spędziła w szpitalu. Po 3 miesiącu czy czwartym jej się wchłonął i teraz śmiga bez problemu.