reklama
madzialenak
mama na pełen etat
kate polecam do aplikowania tabletek nawilżający żel intymny FEMINUM z kwasem mlekowym (taka tubka biało niebieska). Marcysiowa polecała również do mycia mydełko Plivafem F, powiem Ci, że ja jestem zadowolona, też miałam swędzenia i szczypania. Stosowałam także TANTUM ROSA.
Aduś16
Fanka BB :)
hej dziewczyny, a do kiedy macie brac luteine? Marcysiowa Ty jeszcze bierzesz? Mi lekarz moj powiedzial że na kolejnej wizycie u niego moze juz odstawimy... czyli to bedzie 10 tc za szybko przeciez?! do tego za 2 tygodnie mam zmniejszyc clexane do 20.. boje sie zmniejszac te leki?? Dzis kilka razy poczulam takie delikatne kłucia w środku, mam nadzieje ze to normalny objaw.. teraz ponad 7 miesięcy w stresie!!
Sony mi też mówiono że ciąża po In vitro nie jest zagrożona przez to że po ivf, to ciąża jak każda inna.
Kate a kiedy teraz będziesz leciec samolotem? Tobie tez lekarze mowili ze nie zagraza to maluchowi?
Sony mi też mówiono że ciąża po In vitro nie jest zagrożona przez to że po ivf, to ciąża jak każda inna.
Kate a kiedy teraz będziesz leciec samolotem? Tobie tez lekarze mowili ze nie zagraza to maluchowi?
madzialenak
mama na pełen etat
Aduś ja mam brać luteinę do następnej wizyty to będzie 13 t 4 d i wtedy lekarz zdecyduje co dalej. Luteinę wolałabym brać jeszcze kilka tygodni. Clexane biorę do końca ciąży. Metypred dzisiaj odstawiłam, siofor jutro a estrofem jeszcze 4 dni.
madzialenak
mama na pełen etat
Aduś 10 tc to chyba troszkę za wcześnie na odstawienie luteiny.
madzialenak
mama na pełen etat
Aduś ja dzisiaj czuję kłucia raz z prawej raz z lewej blisko pachwin. To chyba objaw rozciągającej się macicy :-)
Misia1974
Fanka BB :)
A ja znowu w szpitalu. Moje bóle są od łożyska. Krwiak zorganizowany, ale ma nadal 7 cm na 2cm. Niestety łożysko zasłania ujście do szyjki macicy, tj. Układa się jako przodujące. Jest szansa, że jak macica urośnie, łożysko przesunie się w górę. No i ponownie diagnoza, że raczej dziewczynka.
madzialenak
mama na pełen etat
Misia życzę Tobie dużo zdrówka, aby Cię w końcu nie bolało. Gratuluję dziewczynki, sukieneczka, którą kupiłaś się przyda :-)
reklama