iga2421
Fanka BB :)
U mnie sa znowy tacy zaparci ze bedzie dziewczynka i wkolo mi to wmawiaja nie wiem po co i w koncu trafia na moj gorszy dzien i wypowiem sie tak ze do sluchu dotrze A jakie macie dla dziewczynki ? U mnie tez sa Wojtki w rodzinie
Moje siostry mają same dziewczynki no i jak okazało się że u mnie chłopak ma być to siostra strasznie była anty i mówiła że to nigdy napewno nie wiadomo i przez całą ciążę to leciały takie teksty że to pech że będę mieć chłopca bo ubranek po jej córce nie dostane itp.
No i jak już leżałam w szpitalu przed porodem i próbowali mi wywoływać i nic to nie dawało a moj M pojechał do moich rodziców i moj szwagier mówi że to napewno bedzie dziewczyna bo nie chce na świat przyjść i mój M tak się wkurwił że ze złoscią do niego "To chodź się założymy". Nie chciał. A sąsiad jeszcze tam był i mówi do szwagra ze śmiechem "no załóż się jak jestes taki cwany" i siostrze też kazał się założyć.Mina im zrzedła jak urodziłam synka.
A mi nigdy nie zależało na płci. Najważniejsze dla mnie było że się udało i że dzieciątko zdrowe.
A siostra do dziś wali teksty typu: Wiesz Antosiu ciocia to nie lubi chłopczyków bo to takie łobuziaki, albo ostatnio do niego ty gówniarzu albo ty diable wcielony aż jej zwrociłam uwagę. A dodam że moje dziecko w gosciach jest bardzo grzeczne i siedzi spokojnie i sie rozgląda a ona tak do niego bez powodu...