reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

gosia321 chyba racja co do tego odkurzania i mycia podlogi , ja po takim sprzataniu tez zawsze czuje bol brzucha i mimo ,ze nie moge patrzec na taka podloge gdzie leza klaczyska chyba sobie odpuszcze ,bo widze ze za kazdym razem mam tepy bol wtedy w podbrzuszu i kregoslupie :(

reklama
Lekarze dobrze żyją wcześnie nie wstają :p
Chyba bardziej chodziło mu o to że do 10 kogoś wypisza :p
Martka o której masz prenatalne??
Gosia co do odkurzacza to mam taki co sam jeździ i odkurza ale raz na tydzien zmywalam podłogę bo pies wszędzie ślady i jedzenie przyklejone do podłogi zostawia :p
Teraz zrezygnuje z.mopowania niech sobie odkurzacz sam radzi :p

Dziewczyny ogłaszam że od teraz będę już aktywna. Miałam jakieś dziwne przeczucie, że jak zacznę za wcześnie to zapeszę i coś się stanie. 11 tydzień leci i wczorajsze usg wyszło bardzo dobrze. Dzidzia ma już 5cm. 16.06 prenatalne, proszę mnie wpisać do kalendarza. Jak siądę do komputera to przygotuję suwaczek.
Tymczasem: chciałabym życzyć powodzenia wszystkim, ale w szczególności ciepło myślę o Aniołkowej i Czesi.
Za pomyślne rozwiązanie.
Pisanka: w szpitalu sie uspokoisz, będziesz pod dobrą opieką.

Dziewczyny ogłaszam że od teraz będę już aktywna. Miałam jakieś dziwne przeczucie, że jak zacznę za wcześnie to zapeszę i coś się stanie. 11 tydzień leci i wczorajsze usg wyszło bardzo dobrze. Dzidzia ma już 5cm. 16.06 prenatalne, proszę mnie wpisać do kalendarza. Jak siądę do komputera to przygotuję suwaczek.
Tymczasem: chciałabym życzyć powodzenia wszystkim, ale w szczególności ciepło myślę o Aniołkowej i Czesi.
Za pomyślne rozwiązanie.

CZERWIEC!!!!!!!!!!
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!! Czesia aniolkowa madzionga kciuki!
Martka samych dobrych wieści!

7: martka83 : badania prenatalne

8: MartinaM - wizyta kontrolna w trakcie ciąży
8: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
9: Madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10: Ewunka - wizyta w klinice
13: Nikaaa - wizyta u gin prowadzącego
14: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: kinia83111 - czerwiec wizyta kontrolna
16: Ewelin86 - badania prenatalne
16: Kasia_Basia - badania prenatalne
17: pisanka89 - Badania prenatalne
17: Ewunka - wizyta w klinice
20: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
29: TeQuila - wizyta u gin prowadzącej ciąże
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: TeQuila - badania prenatalne
W czerwcu: annemarie - histeroskopia

LIPIEC
5: martka83- wizyta u gin prowadzącej ciąże
8: Hess - usg ciąży

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać :)[

Za pomyślne rozwiązanie.
Moj o tym czasie tez tyle miał :)

reklama
Ja mam nadzieję że będą miały chociaz 3,5 cm ale zobaczymy.

Ale Ty masz dwójkę[emoji4] czyli w sumie 7cm. Rzeczywiście mój jest duży, ale u nas w rodzinie duże dzieci się rodzą, co najmniej 4kg.
A i zapomniałam dodać że odstawiłam już wszystkie leki, zastały tylko witaminy i euthyrox. Dziwnie sie czuje, bez tego całego cyrku[emoji85]

Do góry