malutkikaczorek
Fanka BB :)
Tyle ze czytałam ze przy niskiej becie często dochodzi do poronienia samoistnego albo jest puste jajo ;( dlatego szukam kogoś komu udało sie z niska beta początkowa ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzeba myśleć pozytywnie, bez względu na wszysko, ja miałam niska betę, bo tylko 21.mi niestety wtedy się nie udało,byłam załamana ale czytając wtedy różne fora niektórym się udawało,więc walcz o to maleństwo póki co pozytywnymi myślami! Wierzę że już niedługo do nas dołaczysz,wiara czyni cuda pamiętaj!Tyle ze czytałam ze przy niskiej becie często dochodzi do poronienia samoistnego albo jest puste jajo ;( dlatego szukam kogoś komu udało sie z niska beta początkowa ;(
Już teraz wiem pierwdzy raz jestem w ciąży nie znam jeszcze księgi zakazów hehe. Nie wiem czy usnePisanka, no niedobre wieści. Ale szpital to dobra decyzja w tej sytuacji. Wyciszą Ci skurcze i sobie wrócisz do domu. Tylko wiesz, Ty nie szalej więcej z tym mopem. Z bliźniakami nie ma żartów☺
Kochana a na przyszlosc kobieta w ciazy nie ppwina mopowac podlogi odkurzac wlasciwie nie powinna wykonywac rzeczy ktore wymagaja pochylonej pozycji ciala !!!Już teraz wiem pierwdzy raz jestem w ciąży nie znam jeszcze księgi zakazów hehe. Nie wiem czy usne
Lekarze dobrze żyją wcześnie nie wstająBuu dopiero przed 10 się dowiem od lekarza czy bd miała miejscówke