reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Badanie około 20 minut chyba, najlepsze jest to, ze wg dzisiejszego usg jestem w 12 tyg i 1 d. data porodu z usg 19 grudzień. Jak liczył wg daty zapłodnienia in vitro to wyszło mu 11 tydzien 6 d . Juz nie wiem w ktorym tyg jestem :)

Pisanka trzymaj sie kochana, wiem ze to łatwo sie mówi, taka niemoc człowieka ogarnia, kurcze.
Trzymam kciuki zeby mama załatwila coś, zeby przebadali i zeby wszystko bylo ok :*

reklama
Badanie około 20 minut chyba, najlepsze jest to, ze wg dzisiejszego usg jestem w 12 tyg i 1 d. data porodu z usg 19 grudzień. Jak liczył wg daty zapłodnienia in vitro to wyszło mu 11 tydzien 6 d . Juz nie wiem w ktorym tyg jestem :)

Pisanka trzymaj sie kochana, wiem ze to łatwo sie mówi, taka niemoc człowieka ogarnia, kurcze.
Trzymam kciuki zeby mama załatwila coś, zeby przebadali i zeby wszystko bylo ok :*

Martka gratulacje[emoji4] kiedy miałaś transfer? Bo ja 6.04. My chyba podobnie? Jak duży jest dzidziuś?
Wg ostatniej @ mam termin na 24.12 a z usg chyba 20.12

Ewelina a powiedz mi jak było z Twoim operowanym jajnikiem. ? Zawsze w uja walił. ? I ciągle dawał tyle samo mało jajek. ?
Powiem Ci, że przez 2 stymulacje było podobnie z jajami. Na tym operowanym było tyle samo co na tym zdrowym. Dopiero teraz podczas 3 stymulacji po 4 mc przerwy, dał ciała i w ogóle nie było na nim jajek. Albo były bardzo słabe

Jestem już w szpitalu stety niestety w swoim mieście. Leze na sali z5 dziewczynami i czekam na jakieś badanie bo narazie tylko kartki wypełniaja

reklama
Do góry