reklama
O kurczę...Niestety dzisiaj chciał mnie do szpitala położyć nie ma miejsc więc jutro o 10 mam się zgłosić i mnie kładą.
Powiedział że 3 nospy powinno przejść. Mam twarda macice bóle krzyża i brzucha świadczą o skurczach więc 4 nospy na noc i w razie pogorszenia IP. Jadę do domu się spakowac i wracam.do rodziców.
gosia321
Fanka BB :)
Ojej to nie fajnie no ale bedziesz pod opieka bedzie dobrzeNiestety dzisiaj chciał mnie do szpitala położyć nie ma miejsc więc jutro o 10 mam się zgłosić i mnie kładą.
Powiedział że 3 nospy powinno przejść. Mam twarda macice bóle krzyża i brzucha świadczą o skurczach więc 4 nospy na noc i w razie pogorszenia IP. Jadę do domu się spakowac i wracam.do rodziców.
Trzymam kciuki za szybki powrót do domu.wszysko będzie dobrze, maluchy i ty będziecie pod opieką specjalistów,sprawdza wszysko dokładnie, uspokaja co trzeba i wrócicie do domu :-) bądź dzielna, masz dla kogo :-) trzymaj się!Niestety dzisiaj chciał mnie do szpitala położyć nie ma miejsc więc jutro o 10 mam się zgłosić i mnie kładą.
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Pierożku mój kochany dobrze zrozumiałam ze kładzie Cię w szpitalu z powodu boli i twardej macicy. ? I chce Was dokładnie obejrzeć .?Niestety dzisiaj chciał mnie do szpitala położyć nie ma miejsc więc jutro o 10 mam się zgłosić i mnie kładą.
Przesyłam gorące buziaki dla Ciebie i bliźniaków. Wykup internet koniecznie i dawaj znać .