reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kciuków nie puszczamy :)
:tak:

MAJ

Już jutro!

30: Kajka*89 - wizyta w klinice przed crio
30: Falka - kontrolne usg w trakcie ciąży (bijące serduszko)
30: malutkikaczorek - kontrola progesteronu

31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze
31: Nikaa - wizyta u gin prowadzącej ciaze
31:dorota1984-betowanie
31: martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Po40 - wizyta serduszkowa
31:Megi*: wizyta w trakcie stymulacji

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
1: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciazę
2: marluna - wizyta kontrolna
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6: Natula - wizyta z rozpisaniem stymulacji
6:malutkikaczorek - betowanie
6: Pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
8: MartinaM - wizyta kontrolna w trakcie ciąży
9: Madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciążę
13: Nikaaa - wizyta u gin prowadzącego
14: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: kinia83111 - czerwiec wizyta kontrolna
17: pisanka89 - usg prenatalne
20: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
W czerwcu: annemarie - histeroskopia

LIPIEC
8: Hess - usg ciąży

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać :)

reklama
Ja chce juz prenatalne!!!!! I chce brzuchAaa
Zastanow sie z tym brzuchem:p ja przychaczam o wszystko :p jak juz naucze sie dystansu to okazuje sie ze brzuch wyprzedza mnie jeszcze bardziej i tak w kolko.
Wczoraj chcialam w kuchni M usunac sie troche z drogi,a on i tak mnie tracil. Mowie,ze przeciez "wciagnelam sie" ile moglam...a on sie smieje i mowi,no i co,cholera ciezarna potracilem:rolleyes:

Też już się nie mogę doczekać a termin dopiero na 30.06 NIE WYTRZYMAM ;)
Brzuch już mam,jeszcze nie do końca ciążowy ale odstaje dość sporo,podobno w drugiej ciąży wychodzi szybciej,ale nie sądziłam że aż tak szybko ;)
w pierwszej ciąży nic nie było widać do 17 tygodnia ciąży
Ja jakiś brzuch też mam bo tydzień temu rodzinka zauwazyla ale taki bardziej najedzony niż ciążowy.a duży jest na wieczór

Ja jakiś brzuch też mam bo tydzień temu rodzinka zauwazyla ale taki bardziej najedzony niż ciążowy.a duży jest na wieczór
Mnie Pani kasjerka jak ostatnio robiłam zakupy w rossmannie zawołała "zapraszam Panią z brzuszkiem" :) fakt miałam obcisłą sukienkę ale poznała że to brzuszek ciążowy a nie otyłość co mnie trochę przeraża bo jak teraz jest całkiem spory to co będzie za parę miesięcy ;)

Czesia trzymam kciuki , aby jutrzejsza wyprawa do szpitala nie byla nerwowa ;)
Aniolkowa zaciskamy caly czas kciuki za Ciebie i bedziemy zaciskac do konca, zeby bobas byl z Toba w brzuszku jak najdluzej :)
Pisanka sa uroki i "przeszkody" btrzuszka... ja mam za oknem taka suszarke , bo nie mam balkonu i mam teraz problem juz z wywieszeniem jakiegos prania na nia bo mi parapet przeszkadza :D

Co do kolejek powiem Wam , ze wczoraj na chwile wstapilam do biedy - nie lubie tego sklepu,ale ze bylo po drodze... weszlam kupic 2 mineralki i 4pak piwa :D no i kobitka widzialam jakby chciala mi ustapic w kolejce ale widzialam ze zastanawia ja to piwo i nie puscila :D :D

reklama
Do góry