reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Pewnie niedługo będziemy odstawiac tak mi się wydaje.
Oj ja póki co mam w ciągu 14 dni odstawić duphaston ale po tym incydencie ze szpitalem boje się i nie mam zamiaru tego zrobić,jutro dzwonię do kliniki i umawiam się na wizytę i dopiero po niej ewentualnie mogę zmniejszyć dawkę leku,zaszkodzić mi nie zaszkodzi a mój spokój jest ważniejszy,przecież chodzi też o spokój mojego okruszka :)
także nie wiem jak z tą luteiną będzie jak już padnie decyzja o odstawieniu,chyba umrę ze strachu :(
Chętnie za to odstawie zastrzyki,mój brzuch już się zaczyna buntować ;)

reklama
Oj ja póki co mam w ciągu 14 dni odstawić duphaston ale po tym incydencie ze szpitalem boje się i nie mam zamiaru tego zrobić,jutro dzwonię do kliniki i umawiam się na wizytę i dopiero po niej ewentualnie mogę zmniejszyć dawkę leku,zaszkodzić mi nie zaszkodzi a mój spokój jest ważniejszy,przecież chodzi też o spokój mojego okruszka :)
także nie wiem jak z tą luteiną będzie jak już padnie decyzja o odstawieniu,chyba umrę ze strachu :(
Chętnie za to odstawie zastrzyki,mój brzuch już się zaczyna buntować ;)
Hehe co do zastrzyków mój też odmawia posłuszeństwa :) Juz nie wiem gdzie sie wbijać :)
No ciekawe co mi w środe powie o lekach. Jutro muszę badania zrobić, bo na wizyte muszę mieć :)

Czesia ostatni dzień we dwoje!!!! Zapamiętaj ten cichy dom bo juz nigdy taki nie będzie ;-)
Wiecie jakie to wszystko jest dziwne8-) niby przez cala ciaze na to wlasnie sie czeka ale jak juz przychodzi czas konczyc ta zabawe to robi mi sie nie swojo:hmm: no i jak to brzmi,ze wlasnie mija ostatni weekend tylko nasz...

Wiecie jakie to wszystko jest dziwne8-) niby przez cala ciaze na to wlasnie sie czeka ale jak juz przychodzi czas konczyc ta zabawe to robi mi sie nie swojo:hmm: no i jak to brzmi,ze wlasnie mija ostatni weekend tylko nasz...
No na pewno dziwnie się robi, bo juz nie będzie chłopaków w brzuchu, nie bedą kopać itp. Ale kochana już kolejny weekend spędzicie we czworo :) I to jest piękne :)

reklama
Do góry