reklama
termin mam wyznaczony na 9 stycznia,dopiero
czuje się względnie dobrze,dziękuję,mdłości miewam rano i za każdym razem gdy jestem głodna a jestem często
bolą mnie piersi które nareszcie zwiększyły swój rozmiar od czasu do czasu czuję pobolewania brzucha jak na miesiączkę i jakieś kłucia w jajnikach ale to podobno normalne
Powiem Wam że jak coś boli to się martwię czy wszystko ok,jak nie boli i nie mam mdłości panikuję że wszystko się skończyło,jak coś leci z sercem w gardle biegnę zobaczyć czy to oby tylko luteina,coś okropnego,ten dzidziuś urodzi się zestresowany na maksa jak tak dalej pójdzie
czuje się względnie dobrze,dziękuję,mdłości miewam rano i za każdym razem gdy jestem głodna a jestem często
bolą mnie piersi które nareszcie zwiększyły swój rozmiar od czasu do czasu czuję pobolewania brzucha jak na miesiączkę i jakieś kłucia w jajnikach ale to podobno normalne
Powiem Wam że jak coś boli to się martwię czy wszystko ok,jak nie boli i nie mam mdłości panikuję że wszystko się skończyło,jak coś leci z sercem w gardle biegnę zobaczyć czy to oby tylko luteina,coś okropnego,ten dzidziuś urodzi się zestresowany na maksa jak tak dalej pójdzie
Też już się nie mogę doczekać a termin dopiero na 30.06 NIE WYTRZYMAMJa chce juz prenatalne!!!!! I chce brzuchAaa
Brzuch już mam,jeszcze nie do końca ciążowy ale odstaje dość sporo,podobno w drugiej ciąży wychodzi szybciej,ale nie sądziłam że aż tak szybko
w pierwszej ciąży nic nie było widać do 17 tygodnia ciąży
ewelin86
Fanka BB :)
Skąd ja znam ten niepokój. Jak nic się nie dzieje boje się. Jak coś się dzieje tez się boje. No ale musimy dać radę i wytrzymać.
ja mam odruchy wymiotne I to juz mnie zaczyna denerwować. Glodna jestem cały czas a senna to już wogole Mnie już piersi nie bolą i się martwię ale na pewno rozmiar większe są
ja mam odruchy wymiotne I to juz mnie zaczyna denerwować. Glodna jestem cały czas a senna to już wogole Mnie już piersi nie bolą i się martwię ale na pewno rozmiar większe są
Na pewno brak bólu piersi nie oznacza nic złego,odruchy wymiotne też jakoś niedługo znikną a powiem Ci że gdybyś ich nie miała to na pewno byś się zamartwiała czy wszystko jest ok ,więc lepiej już je miećSkąd ja znam ten niepokój. Jak nic się nie dzieje boje się. Jak coś się dzieje tez się boje. No ale musimy dać radę i wytrzymać.
Ja już nawet zaliczyłam szpital w tej ciąży,dokładnie w dzień matki,dzień po wizycie u mojego lekarza prowadzącego...aplikowałam luteinę a tu różowy kolor!panika,płacz i tel do mojego lekarza.godzinę później byłam już w szpitalu,na szczęście z dzidziusiem wszystko ok,serduszko pięknie biło,żadnego krwawienia nie było.odetchnęłam z ulgą ale co się nerwów najadłam to moje
Dalej luteina nie jest biała,tylko beżowa,ale póki nie ma krwi i bólów to chyba jest dobrze,mam nadzieję
ewelin86
Bo ta luteina jest głupia ja raz jest biała raz beżowa zwariować idzie. Ale też mi mówili w klinice ze jak nie ma krwi jest ok. Ja tez raz zpanikowalam i dzwoniłam do kliniki bo tylko na papierze miałam jakieś dziwne budzenia i tez mbie usokoili ze jak nie ma krwi to jest ok. Teraz luteine palcem wkładam bo boje się tym aplikatorem. Ale znając życie to właśnie się podrażnilam i dlatego były takie brudzeniaNa pewno brak bólu piersi nie oznacza nic złego,odruchy wymiotne też jakoś niedługo znikną a powiem Ci że gdybyś ich nie miała to na pewno byś się zamartwiała czy wszystko jest ok ,więc lepiej już je mieć
Ja już nawet zaliczyłam szpital w tej ciąży,dokładnie w dzień matki,dzień po wizycie u mojego lekarza prowadzącego...aplikowałam luteinę a tu różowy kolor!panika,płacz i tel do mojego lekarza.godzinę później byłam już w szpitalu,na szczęście z dzidziusiem wszystko ok,serduszko pięknie biło,żadnego krwawienia nie było.odetchnęłam z ulgą ale co się nerwów najadłam to moje
Dalej luteina nie jest biała,tylko beżowa,ale póki nie ma krwi i bólów to chyba jest dobrze,mam nadzieję
Dokładnie,to był pierwszy dzień przejścia z lutinusa na luteinę,od razu żałowałam,nie wiem czy taka różnica w cenie nawet jest w stanie wynagrodzić stres jaki przeżywamy w związku z jej stosowaniem,też już aplikuję ją palcem bo boję się tego aplikatora,choć litinusa aplikowałam patyczkiem i nigdy nic się nie wydażyłoBo ta luteina jest głupia ja raz jest biała raz beżowa zwariować idzie. Ale też mi mówili w klinice ze jak nie ma krwi jest ok. Ja tez raz zpanikowalam i dzwoniłam do kliniki bo tylko na papierze miałam jakieś dziwne budzenia i tez mbie usokoili ze jak nie ma krwi to jest ok. Teraz luteine palcem wkładam bo boje się tym aplikatorem. Ale znając życie to właśnie się podrażnilam i dlatego były takie brudzenia
reklama
ewelin86
Pewnie niedługo będziemy odstawiac tak mi się wydaje.Dokładnie,to był pierwszy dzień przejścia z lutinusa na luteinę,od razu żałowałam,nie wiem czy taka różnica w cenie nawet jest w stanie wynagrodzić stres jaki przeżywamy w związku z jej stosowaniem,też już aplikuję ją palcem bo boję się tego aplikatora,choć litinusa aplikowałam patyczkiem i nigdy nic się nie wydażyło