Akurat zadzwoniła teściowa, więc szybka konsultacja z gin i zaleciła wysmarować migdał pastą do zębów parodontax (paw chciał wydostać się przy tym około 10 razy) i kupić w aptece szałwię na spirytusie albo wode utlenioną i tym płukać. We wtorek na wizycie zobaczy to moje gardło.
reklama
ewelin86
Fanka BB :)
To masz dobrze z teściową Mam nadzieję, że do wizyty pozbędziesz się tego świństwaAkurat zadzwoniła teściowa, więc szybka konsultacja z gin i zaleciła wysmarować migdał pastą do zębów parodontax (paw chciał wydostać się przy tym około 10 razy) i kupić w aptece szałwię na spirytusie albo wode utlenioną i tym płukać. We wtorek na wizycie zobaczy to moje gardło.
Szałwia kupiona, woda utleniona też. Dodatkowo zrobilam sobie kanapki z pomidorem i skroilam na to ząbek czosnku plus herbata z cytryną. Przeprowadzam zmasowany atak nie wiem tylko czy koleżanki będą zadowolone bo dzisiaj mamy sie spotkać na urodzinowy soczek jednej z nich
Nie dziwie Ci sie. Az mi Cie zal bieduloCzesia randka codziennie musi być Inaczej dzień stracony jak sama mówisz
Ale tak na poważnie to już mam tego dosyć. To jest takie męczące
Osobiscie nie znam takich ekscesow w ciazy ale jakos specjalnie sie o nie nie prosilam i nie zaluje.
iga2421
Czesia randka codziennie musi być Inaczej dzień stracony jak sama mówisz
Ale tak na poważnie to już mam tego dosyć. To jest takie męczące
Ewela jak słyszę o twoich spotkaniach z kiblem to od razu gęba sama mi się uśmiecha Tak tego chciałaś nie wiedziałaś o co prosisz
ewelin86
Wiem wiem Bo chciałam mieć jakiś objaw Więc się doigrałam na własne życzenie Ale co mi tam wytrzymamEwela jak słyszę o twoich spotkaniach z kiblem to od razu gęba sama mi się uśmiecha Tak tego chciałaś nie wiedziałaś o co prosisz
iga2421
Wiem wiem Bo chciałam mieć jakiś objaw Więc się doigrałam na własne życzenie Ale co mi tam wytrzymam
Przynajmniej wiesz że w ciąży jesteś
Martka 83 prosze Cie nic nie kombinuj z szalwia, mnie ginekologdzy w klinice uczulali od samego poczatku ciazy by unikac szalwi jak ognia, w kazdym razie mialam zabronione picie herbatek z dodatkim szalwii bo to zle wplywa na plody i oni tu twierdza w szwajcarii ze moze byc przyczyna poronienia.
reklama
ewelin86
O takPrzynajmniej wiesz że w ciąży jesteś