reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No wie, że jeszcze :D Jak już brzuchy sie pokażą :D
Mój.to chyba nigdy nie pokaże się :p jak wciągne mam plaski a normalnie jak wzdety i tylko tyle.
Dziewczynki powiedzcie mi czy wiecie ike na tym etapie rosna bobaski na dobę? I jaka wielkość miały wasze na badaniu prenatalnym. Prenatalne mam 17 czerwca i zastanawiam się jakiej wielkości wtedy będą. To będzie 12 tydzien 3 dzien

Mój.to chyba nigdy nie pokaże się :p jak wciągne mam plaski a normalnie jak wzdety i tylko tyle.
Dziewczynki powiedzcie mi czy wiecie ike na tym etapie rosna bobaski na dobę? I jaka wielkość miały wasze na badaniu prenatalnym. Prenatalne mam 17 czerwca i zastanawiam się jakiej wielkości wtedy będą. To będzie 12 tydzien 3 dzien
Kochana,mysmy robili w 12 tc i po 2 tyg musielismy powtarzac,bo Kropeczki byly za male zeby pomierzyc i sprawdzic wszystko.
Nie wiem ile dokladnie rosna w tym czasie ale niewiele,wiekszosc waznych spraw dzieje sie wowczas wewnatrz nich ;) intensywny wzrost i przyrost masy jest chyba po 25 tc. Tak bylo z naszymi.

Pisanka, ja byłam w 12t2d i moje miały 6,5cm i 7.1cm :) i to było 10.04. A 28.04 miałam zwykle badania i miały 9.81cm i 10.62 :) także szybko rosną !!!
A ja już 4 dzień na antybiotyki i nic lepiej nie jest :(

reklama
Czesia randka codziennie musi być :) Inaczej dzień stracony jak sama mówisz :D
Ale tak na poważnie to już mam tego dosyć. To jest takie męczące

Do góry