reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kinia powiem tak. Te odruchy wymiotne nasiliły się i coraz częściej je mam :( no ale nic na to nie poradzę. Mój Maluszek juz od maleńkiego daje mi popalić :D wiec mam nadzieje ze wszystko jest z nim ok :)
Kochana początki takie sa. Jeszcze chwilkę temu tez tak miałam, a dziś o niebo lepiej. No doszły inne sprawy ale da sie znieść. Głowa już lepiej. Mam produkcje śliny na maksa. Pluje jak żul jakiś haha.

Pisanka u nas nigdy nie ma ciszy ;) Mniejszy ruch to tylko w weekendy hehe. Mnie cos tez plecki pobolewaly ale polezalam i przeszlo. Sennosc mnie dzisiaj tylko dopada ale slysze ze niejednego wiec moze taki dzien.

Pisanka poleż na boczku i pomasuj poślady. Na pewno pomoże. Tymczasem do juterka Kochane. Idę szykować żarcie dla M.
Życzę Wam spokojnej nocy, bez bólu, złych snów i upławów buuu :)

Pisanka u nas nigdy nie ma ciszy ;) Mniejszy ruch to tylko w weekendy hehe. Mnie cos tez plecki pobolewaly ale polezalam i przeszlo. Sennosc mnie dzisiaj tylko dopada ale slysze ze niejednego wiec moze taki dzien.
To dobrze bo się nudzilam :p myślałam że uciekkyscie gdzieś rzygać czy cos ;p

Dupa haha ? No to dupa :) Laski to wzajemne narzekanie poprawia mi samopoczucie.
Kinia wzajemne narzekanie zawsze poprawia humor :p w kupie raźniej :p

Kinia żebyś wiedziała :) każda narzeka na coś :D mnie głowa zaczyna już bolec masakra jakaś. Ale zjadłam dziś truskawkach :D pyszne były :)

Pisanka poleż na boczku i pomasuj poślady. Na pewno pomoże. Tymczasem do juterka Kochane. Idę szykować żarcie dla M.
Życzę Wam spokojnej nocy, bez bólu, złych snów i upławów buuu :)
Dupa w sensie lędźwiowa dupa :p dzisiaj nic nie pomaga leżenie ale teraz nawet przy lezeniu boli. Ktoś się rozpycha moja parka pewnie :p

reklama
Ewelin ja tez sie zrobilam truskawkowy potwor :p moglyby troche jeszcze staniec, ale kwestia czasu...
Pisanka ja tez uciski na poczatku czulam bardzo teraz na szczescie rzadziej ale sie zdarza ;)

Do góry