reklama
K
kinia83111
Gość
Kochana początki takie sa. Jeszcze chwilkę temu tez tak miałam, a dziś o niebo lepiej. No doszły inne sprawy ale da sie znieść. Głowa już lepiej. Mam produkcje śliny na maksa. Pluje jak żul jakiś haha.Kinia powiem tak. Te odruchy wymiotne nasiliły się i coraz częściej je mam no ale nic na to nie poradzę. Mój Maluszek juz od maleńkiego daje mi popalić wiec mam nadzieje ze wszystko jest z nim ok
K
kinia83111
Gość
Dupa haha ? No to dupa Laski to wzajemne narzekanie poprawia mi samopoczucie.Dupa mnie boli
K
kinia83111
Gość
Pisanka poleż na boczku i pomasuj poślady. Na pewno pomoże. Tymczasem do juterka Kochane. Idę szykować żarcie dla M.
Życzę Wam spokojnej nocy, bez bólu, złych snów i upławów buuu
pisanka89
Fanka BB :)
To dobrze bo się nudzilam myślałam że uciekkyscie gdzieś rzygać czy cos ;pPisanka u nas nigdy nie ma ciszy Mniejszy ruch to tylko w weekendy hehe. Mnie cos tez plecki pobolewaly ale polezalam i przeszlo. Sennosc mnie dzisiaj tylko dopada ale slysze ze niejednego wiec moze taki dzien.
Kinia wzajemne narzekanie zawsze poprawia humor w kupie raźniejDupa haha ? No to dupa Laski to wzajemne narzekanie poprawia mi samopoczucie.
pisanka89
Dupa w sensie lędźwiowa dupa dzisiaj nic nie pomaga leżenie ale teraz nawet przy lezeniu boli. Ktoś się rozpycha moja parka pewniePisanka poleż na boczku i pomasuj poślady. Na pewno pomoże. Tymczasem do juterka Kochane. Idę szykować żarcie dla M.
ewelin86
Pewnie tak za mało miejsca mają jużDupa w sensie lędźwiowa dupa dzisiaj nic nie pomaga leżenie ale teraz nawet przy lezeniu boli. Ktoś się rozpycha moja parka pewnie
reklama