reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ewelin ja tez sie zrobilam truskawkowy potwor :p moglyby troche jeszcze staniec, ale kwestia czasu...
Pisanka ja tez uciski na poczatku czulam bardzo teraz na szczescie rzadziej ale sie zdarza ;)
Ja nie wiem jak teraz mnie tak boli vo bd przy porodzie hehe

Powiedzcie mi jaka poduszkę polecacie do spania a potem do karmienia dla bliźniąt. Te typu C małe są.slabe myślałam nad 9 albo typu u chociaż typu C duża też jest ok nie wiem na jaką się zdecydowac

reklama
Chyba najlepiej dla mnie by było tylko leżeć i nic nie jeść, żeby tych odruchów nie było :(

Pisanka obie są fajne :) ale chyba bardziej przemawia do mnie ta C wydaje się odpowiednia :)

Chyba najlepiej dla mnie by było tylko leżeć i nic nie jeść, żeby tych odruchów nie było :(

Pisanka obie są fajne :) ale chyba bardziej przemawia do mnie ta C wydaje się odpowiednia :)
No i mnie się tak wydaje. Przy u będę się kręcić a przy c mam spać na lewym boku i się przywiaze do poduszki i tak bd leżeć hehe

Co do brzucha, to mój też rusztl;) wczoraj po raz.pierwszy ktoś zwrócił uwagę, ze jeatem w ciąży i stoję w kolejce, a przecież mam pierwszeństwo :) 6mc zaczynam :)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
No to u mnie dziś dopiero pierwszy raz się zdarzyło, że pani ekspedientka pogoniła mnie z kolejki i kazała podejśc bez kolejki do kasy - jutro zaczynam 9 miesiąc ;) mochery w sklepie mało mi oczu nie wydrapały, stare flądry. Jedna jeszcze miała pretensje, że wyszłam z kolejki i teraz ona nie wie za kim stała...

MAJ
&&&&&&

23: Nikaa - wizyta u gin prowadzącej ciaze
23: Falka203 - wizyta pęcherzykowo-serduszkowa w klinice
23: Agatek28 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
23: Megi - rozpiska stymulacji

24:kinia83111 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
24. Malutkikaczorek - transfer crio
24: rybka - biopsja endometrium
24: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
24: butterfly - ustalenie nowego planu
24: gosia321 - kontrola w trakcie stymulacji
25: Annemarie - wizyta przed histeroskopią
25: Natalia89 - betowanie
27: pisanka83 – wizyta u gin prowadzącego ciążę w klinice
27: truskawka - wizyta przed crio
30: koralik83 - betowanie
31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze

CZERWIEC

1: anika - usg polowkowe
1: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
8: MartiniM - wizyta kontrolna
9: Madzionga - wizyta kontrolna
13: Nikaaa - wizyta u gin prowadzącego ciążę
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Dziewczyny, skontrolujcie kalendarz! kogo i gdzie wpisać?

reklama
Opowiem Wam krótko mój dzisiejszy dzień...KUR.. MA.!!!!!!!! Koniec.

Pojechaliśmy dzisiaj do szpitala - zgodnie z tym czego oczekiwał mój lekarz. Ostatnio dał mi skierowanie do szpitala, miałam się zgłosic na wyznaczenie terminu cc. Jutro zaczynam 37 tc, podobno w późniejszym czasie wzrasta ryzyko mniejszej masy urodzeniowej więc wg mojego lekarza najpóźniej w przyszłym tyg powinnam miec cc.
Na izbie przyjęc była jakaś młoda siksa, która prawie roześmiała mi się w twarz...oświadczając, że nie ma czegoś takiego jak cc na życzenie. Więc nie wytrzymałam i mówię, nie no spoko ciąża po in vitro, bliźniacza, oboje dzieci leży w tej chwili w poprzek a wg was mam rodzic naturalnie?! Od razu tłumaczenie, że ona nie będzie podejmowac decyzji za lekarza dyżurnego jaki akurat będzie na oddziale...
Za chwilę się pyta jak ułożone są dzieci i w którym miejscu...-zamiast zrobic usg. A skąd ja niby mam wiedziec czy dziś są dokładnie w tych samych miejscach co w środę???
Za chwilę następne pytanie - czy chcę byc zbadana...?
Ręce mi opadły :(
Pytam się tej siksy kiedy w takim razie mam się zgłosic? - jak się będzie coś działo...:realmad::realmad::realmad:
Aaaa czyli mam tak sobie czekac nie wiadomo do kiedy...??? -nie no najpóźniej w wyznaczonym terminie porodu proszę przyjśc...:growl: Tylko się wkurzyłam i wróciłam do domu.

Do góry