reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Super, i jak sadzisz ? Niezły jak za ta cenę prawda ? upatrzyłem sobie taki granatowy w białą krateczkę miodzio.
Sądzę że super. A jaki model ? Bo ja mam barlette . Podobały mi się tez pajero ale barletta ma więcej dodatków i 2 amortyzatory więcej . A różnica w cenie to 100 zl

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Sądzę że super. A jaki model ? Bo ja mam barlette . Podobały mi się tez pajero ale barletta ma więcej dodatków i 2 amortyzatory więcej . A różnica w cenie to 100 zl

Ja właśnie napaliłam sie na barierę. Jest trochę droższy ale fajny. Zastanawiam sie tylko czy będzie sie dobrze prowadził. Patrzylamtez na długość gondoli i Adamex ma wyjątkowo długie. Oboje z M jesteśmy bardzo wysocy wiec raczej Bobo nie będzie małe :)

Ja właśnie napaliłam sie na barierę. Jest trochę droższy ale fajny. Zastanawiam sie tylko czy będzie sie dobrze prowadził. Patrzylamtez na długość gondoli i Adamex ma wyjątkowo długie. Oboje z M jesteśmy bardzo wysocy wiec raczej Bobo nie będzie małe :)
Prowadzi się świetnie. Cały dzień jeździłam po sklepie i po domu później haha

reklama
Wiem właśnie, jak byłam na etapie transferu 2 mrozaczkow to przeglądałam cały Internet

U nas wygrał bebetto głównie ze wzg na to że mega się prowadzi pomimo tego że to nie jest wózek pojedynczy. Jest zwrotny i ma świetne amortyzatory, no i pompowane koła. Oglądałam abc ... zoom, coś tam twins masakra, zoom cena 4000 a sztywny taki i ciężki jak cholera, a ja na drugie piętro będę to taszczyc więc waga też była ważna ;) twins z kolei ciężko się składał, był ciężki i jedna gondola wystawała jeszcze przed rączkę - nieporozumienie jak dla mnie, a jedyny x-lander jaki mi się podobał miał miękkie gondolki i szeroki na metr :(

Do góry