reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

hahaha OlaSzy - aż się uśmiałam - nastolatka! :laugh2:

dzięki dziewczyny - dobrze wiedzieć, że nie zwariowałam i nie jestem z tym sama :-) zapomniałam, że są aż takie jazdy w ciąży :-D

dziewczyny właśnie odebrałam wynik testu NIFTY i będzie zdrowy chłopczyk :biggrin2: kamień z serca... cieszę się strasznie, choć liczyłam na dziewuchę tym razem, ale mąż się cieszy jak głupi :-) a ja zawsze wolałam chłopców :-p
przynajmniej nie będę miała jazdy przed każdym wyjściem z domu, że źle ubrana czy uczesana jest - hahaha :-)

reklama
Szkrabku - super wiadomość!:-) bardzo się cieszę. odetchnij trochę, co? :) bez stresu, bez płaczu. Włącz sobie jakiś film, serial, albo relaksującą muzyczkę (polecam muzykę z Gladiatora, od tygodnia ją męczę i się nie nudzi) :)

Gizas - mi lekarz zalecił pierwsze badanie glukozy po obciążeniu już w 24 tc. Skąd takie różnice? I Twój synek rośnie jak na drożdżach! Nic tylko się cieszyć:-)

Witajcie kobitki.

Szkrabek to fantastyczna wiadomość że zdrowy synuś, może trzecia będzie siostra i mi nie mów że nie możliwe bo jak się mocno odstresujesz to ci mąż córkę strzeli :-D
Gizas faktycznie późno to badanie glukozy masz ja już w 24 tc miałam ale najważniejsze żeby wyszło dobrze.

A ja dzisiaj jestem cala w skowronkach bo zamowilismy wózek dla synusia. Normalnie takiego banana mam na ustach że aż sama się dziwnie z tym czuje. Jutro idziemy wyprawke kompletowac :-)

Dr mówił że wykonuję się to badanie między 24 a 28 tc, Kolejną wizytę mam w 26 tc i po tej wizycie mam zrobić komplet badań. Może zrobię wcześniej jak tak mówicie:sorry:
Szkrabek gratuluję zdrowego synusia:tak:teraz już nie masz powodu do płaczu chyba że tylko ze szczęścia:-p
Bunieczek pochwal sie jaki masz wózeczek zamówiony? A pisząc wyprawkę co masz na myśli?

Ja mam dopiero kombinezon na wyjście ze szpitala i na zimowe transporty, jedna ciepłą bluzę, kilka par spodenek, kilka pajaców i kilka body oraz śliczny kocyk. Wózek już chyba też mam wybrany ale czekam na wolne środki:-pa pokoik może będzie się remontował w sierpniu

Buniaczek jaki wózek? Ja teraz napaliłam się na STOKKE i Inglesina.. takie ładne, lekkie i łatwo się składają... :-D a my wczoraj po wizycie kupiliśmy trzy bodziaki - jako początek kompletowania wyprawki! Mąż nie daje za wygraną i jeden jest niebieski, bo mówi, że jeszcze wszystko może się zmienić z tą naszą Marysią ;-)

reklama
Pisze s tel ho mam w domu awarię internetu jak tylko będę mogła to wstawie zdjęcie. Mnie też zależało aby był lekki i ten jest naprawdę ffajny. No i u nas w mieście nikt jeszcze to nie ma bo to nowość:-D i nie za drogi i to mi pasuje.
Jeśli chodzi o wyprawke to znaczy wszystko ho prawie nic nie mamy:-D mamy piękny koc gruby drugi cienki, jedna czapeczke, jedne skararpeteczki, 2 razy body i jedne spodenki i wszystko prócz kocy dostaliśmy.

Do góry