reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
pobrane.jpg
Quinny mood 3 w 1 czarno biały lub szaro biały. Ja teraz myślę o kołderce, pościeli i ochraniaczach na łóżeczko.

Załączniki

• pobrane.jpg
    pobrane.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
oo zakupy dla maluszków mój ulubiony ostatnio temat , mąż się śmieje jak przesyłki przychodzą do domu ;-)
A ja tyle w końcu czekałam na to by je zacząć ;-) kupuję takie rzeczy by nieważna była płeć np uwielbiam rzeczy z misiami , co do pościeli zakochałam się w pościeli firmy drewex -miś na chmurce ;-)
oj już bym chciała moją niunię , ja obstawiam dziewczynkę , a mąż chłopaka ..... standard

Kompletowanie wyprawki jest najlepsze :) ja nie mogłam sie powstrzymać od kupowania kocykow, otulaczy, pieluszek , szmatek i innych różności do tulenia małego :)
.szkrabek , gratuluje zdrowego synka !!

liskka - doskonale Cię rozumiem - ja uwielbiam kocyki i szmatki :-) mogłabym mieć ich tysiące, rozczulają mnie na maksa.

I wczoraj zdałam sobie sprawę, że jednak będę musiała pokupować jakieś ubranka dla malucha, bo przecież miałam wakacyjne dziecko (z lipca), a teraz będę miała zimowe (grudzień) - więc wszystkie ubrania mam raczej letnie dla takiego malucha... muszę coś cieplejszego też kupić :-) ku mojej wielkiej radości :tak:

Coś nas mało w kalendarzu:sorry:ale dziewczyny na in vitrowym się krępują i czekają albo do serduszkowego albo do prenatalnego:sorry:
[FONT=Open Sans, sans-serif]LIPIEC [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]

[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]1.[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]lilka-1986 ​[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif](21lipieccóreczka)[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]

[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]WRZESIEŃ
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]
2.Bunieczek29
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif](19września)synuś[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]3.kikifish87 [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif](25września)córeczka[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]

[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]PAŹDZIERNIK
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]

4.GizaS
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif](10październik)synuśIgorek[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]

[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]LISTOPAD[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]

[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]5.Fusun [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif](7listopada)[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]6.[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]Nacia90 [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif](20-23listopada)[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]7.[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]Kate_p7[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif](20-23listopad)[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]8.Madziulka Rz[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]( 28listopada)[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]

[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]GRUDZIEŃ[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]

[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]9.Sz[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]krabek [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif](5grudzień)synuś
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]10[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif].OlaSzy [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif](14grudzień)[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif][/FONT]

Ostatnia edycja:
Dziewczyny Wy juz wyprawke szykujecie ? Ja mam cc 21 lipca i jeszcze za nic sie nie zabralam. Z Hania zaczelam bardzo po malu rozgladac sie za wszystkim mc przed cc. A torbe do szpitala pakowalam wieczorem przed cc. Nie chcialam zapeszac a niestety rozne rzeczy sie dzieja ....

reklama
Lilka wyprawke dobrze kupowac systematycznie bo wowczas wydatki sie rozloza w czasie i tak sie ich nie odczuje jak wszystko w jednym miesiacu. Ja torbe do szpitala mialam spakowana od 5 tc jak z krwawieniem trafilam do szpitala, nic ze soba nie mialam i M musial mi rzeczy pakowac. Co prawda przywiozl wszystko co trzeba ale musialam go instruowac przez telefon - druga polka od gory w komodzie w sypialni pod oknem itp ;) Przepakowywalam tylko torbe sezonowo co jakis czas. A torbe dla dziecka spakowalam jakos na miesiac przez terminem ale i tak co kilka dni cos wyjmowalam lub dodawalam ;)

Do góry