reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
pobrane.jpg
Quinny mood 3 w 1 czarno biały lub szaro biały. Ja teraz myślę o kołderce, pościeli i ochraniaczach na łóżeczko.

Załączniki

• pobrane.jpg
    pobrane.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
oo zakupy dla maluszków mój ulubiony ostatnio temat , mąż się śmieje jak przesyłki przychodzą do domu ;-)
A ja tyle w końcu czekałam na to by je zacząć ;-) kupuję takie rzeczy by nieważna była płeć np uwielbiam rzeczy z misiami , co do pościeli zakochałam się w pościeli firmy drewex -miś na chmurce ;-)
oj już bym chciała moją niunię , ja obstawiam dziewczynkę , a mąż chłopaka ..... standard

Kompletowanie wyprawki jest najlepsze :) ja nie mogłam sie powstrzymać od kupowania kocykow, otulaczy, pieluszek , szmatek i innych różności do tulenia małego :)
.szkrabek , gratuluje zdrowego synka !!

liskka - doskonale Cię rozumiem - ja uwielbiam kocyki i szmatki :-) mogłabym mieć ich tysiące, rozczulają mnie na maksa.

I wczoraj zdałam sobie sprawę, że jednak będę musiała pokupować jakieś ubranka dla malucha, bo przecież miałam wakacyjne dziecko (z lipca), a teraz będę miała zimowe (grudzień) - więc wszystkie ubrania mam raczej letnie dla takiego malucha... muszę coś cieplejszego też kupić :-) ku mojej wielkiej radości :tak:

Coś nas mało w kalendarzu:sorry:ale dziewczyny na in vitrowym się krępują i czekają albo do serduszkowego albo do prenatalnego:sorry:
[FONT=Open Sans, sans-serif]LIPIEC [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]

[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]1.[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]lilka-1986 ​[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif](21lipieccóreczka)[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]

[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]WRZESIEŃ
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]
2.Bunieczek29
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif](19września)synuś[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]3.kikifish87 [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif](25września)córeczka[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]

[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]PAŹDZIERNIK
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]

4.GizaS
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif](10październik)synuśIgorek[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]

[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]LISTOPAD[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]

[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]5.Fusun [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif](7listopada)[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]6.[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]Nacia90 [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif](20-23listopada)[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]7.[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]Kate_p7[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif](20-23listopad)[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]8.Madziulka Rz[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]( 28listopada)[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]

[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]GRUDZIEŃ[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]

[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]9.Sz[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]krabek [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif](5grudzień)synuś
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]10[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif].OlaSzy [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif](14grudzień)[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif][/FONT]

Ostatnia edycja:
Dziewczyny Wy juz wyprawke szykujecie ? Ja mam cc 21 lipca i jeszcze za nic sie nie zabralam. Z Hania zaczelam bardzo po malu rozgladac sie za wszystkim mc przed cc. A torbe do szpitala pakowalam wieczorem przed cc. Nie chcialam zapeszac a niestety rozne rzeczy sie dzieja ....

reklama
Lilka wyprawke dobrze kupowac systematycznie bo wowczas wydatki sie rozloza w czasie i tak sie ich nie odczuje jak wszystko w jednym miesiacu. Ja torbe do szpitala mialam spakowana od 5 tc jak z krwawieniem trafilam do szpitala, nic ze soba nie mialam i M musial mi rzeczy pakowac. Co prawda przywiozl wszystko co trzeba ale musialam go instruowac przez telefon - druga polka od gory w komodzie w sypialni pod oknem itp ;) Przepakowywalam tylko torbe sezonowo co jakis czas. A torbe dla dziecka spakowalam jakos na miesiac przez terminem ale i tak co kilka dni cos wyjmowalam lub dodawalam ;)

Do góry