reklama
kasik36
Fanka BB :)
Szumis mi spac nie daje
Anulla wczoraj do mnie napisala, ze jest w szpitalu ale jest tyle rodzacych, ze ona musi poczekac Nie chca jej zrobic cesarki, beda wywolywac ale nie wie kiedy, dzisiaj raczej nie. Smieje sie, ze szybciej w Dzien Dziecka urodzi niz Dzien Matki
Anulla wczoraj do mnie napisala, ze jest w szpitalu ale jest tyle rodzacych, ze ona musi poczekac Nie chca jej zrobic cesarki, beda wywolywac ale nie wie kiedy, dzisiaj raczej nie. Smieje sie, ze szybciej w Dzien Dziecka urodzi niz Dzien Matki
smerfeta
Dzięki Kasik za info, właśnie myślałam czy Anulla się odezwała :-)
kasik36
Smerfeta widze, ze Ty tez spac nie mozesz
kasik36
Trochę wzruszeń w tym pięknym dniu: https://m.youtube.com/watch?index=8&list=FL8XMV-knGUu14WcpUdYAmUA&v=vn4Oa_uBEDc
smerfeta
Akurat tak wypadło karmienie :-)
Edit
Faktycznie wzruszający filmik. I prawda, teraz możemy zrozumiec nasze mamy :-)
OlaSzy to lekki ten wózek. Myślałam że przy takim mechanizmie będzie bardzo ciężki
Edit
Faktycznie wzruszający filmik. I prawda, teraz możemy zrozumiec nasze mamy :-)
OlaSzy to lekki ten wózek. Myślałam że przy takim mechanizmie będzie bardzo ciężki
Ostatnia edycja:
Hej, dołączam do rozpakowanych :-)
Wczoraj na świat przyszła moja długo wyczekiwana córeczka w której zakochałam się od pierwszego wejrzenia, Całe 3500g szczęścia 54cm
Kasik dzięki za wieści od anulli
Anulla trzymam kciuki za szybki o bezproblemowy poród
Wczoraj na świat przyszła moja długo wyczekiwana córeczka w której zakochałam się od pierwszego wejrzenia, Całe 3500g szczęścia 54cm
Kasik dzięki za wieści od anulli
Anulla trzymam kciuki za szybki o bezproblemowy poród
Witam.
Po wczorajszym usg znowu spokojna Dzieko rośnie i ma się dobrze. Ma całe 362 gramy. Ale płci nie dało się podejrzeć bo pępowina leci między nogami i się dzieko zasłoniło. Dr bada mnie "ręcznie" mierzy mi coś miarką od wzgórka do polowy pępka chyba, obwód brzucha i robi dość długo usg. Ale o szyjce nic nie mówi a ja też nie pytałam. Założyłam że jest dobrze skoro nie mówi żebym leżała odłogiem.
Anulla gratulację, córa dorodna. Zdrówka dla Was
Po wczorajszym usg znowu spokojna Dzieko rośnie i ma się dobrze. Ma całe 362 gramy. Ale płci nie dało się podejrzeć bo pępowina leci między nogami i się dzieko zasłoniło. Dr bada mnie "ręcznie" mierzy mi coś miarką od wzgórka do polowy pępka chyba, obwód brzucha i robi dość długo usg. Ale o szyjce nic nie mówi a ja też nie pytałam. Założyłam że jest dobrze skoro nie mówi żebym leżała odłogiem.
Anulla gratulację, córa dorodna. Zdrówka dla Was
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
anula gratulacje, zdrówka dla was