reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kate pozdrowienia przekazane :)

Anula86 gratki i witamy coreczke na swiecie :)

Gizas super wiesci, fajnie jest jak wizyta uspokaja, w ciazy spokoj mamy jest najwazniejszy :)

U Anulli28 nie widac zblizajacego sie porodu, ani rozwarcia, ani skurczy. Jak w ciagu 2 dni nic sie nie rozkreci to zaloza jej cewnik i beda wywolywac. Strasznie boi sie cewnika. Chcialaby na Boze Cialo byc juz w domu. Najwazniejsze, ze jest juz w szpitalu i ma miejsce bo w przeciwnym razie mogliby ja odeslac do innego szpitala.

Ostatnia edycja:
reklama
Kiki a narzekałaś że Twoja córa jakaś malutka a tu proszę jaka ładna waga:tak:Ja mam prenatalne w tym samy dniu co ty czyli dokładnie w 22 tc i też w naszej klinice.Może wtedy się ujawni co kryję się pod moim serduchem.
A powiedz mi bierzesz dalej luteinę, duphaston i fragmin? Ja biorę fembion 2, acard i magnez oraz co 36 godzi fragmin.Czujesz już regularnie dziecko?
Kasik z tego co kojarzę to Ty brałaś zastrzyki przeciwzakrzepowe jakoś do połowy ciąży, a na jakiej podstwie je odstawiłaś?

[FONT=Open Sans, sans-serif]MAJ [/FONT]

[FONT=Open Sans, sans-serif]3.Anulla28 [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif](18maj) córka Wiktoria Amelia[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]4.Aisa79 [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif](25maj) syn Marcel Marek[/FONT]

[FONT=Open Sans, sans-serif]CZERWIEC[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif][/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]6.Luize [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif](14 czerwiec) córka Zuzia i syn Mateusz[/FONT]

[FONT=Open Sans, sans-serif]LIPIEC [/FONT]

[FONT=Open Sans, sans-serif]16.lilka-1986 [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif](31 lipiec lub 1 sierpień) córeczka[/FONT]

[FONT=Open Sans, sans-serif]WRZESIEŃ[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif][/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]8[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]. [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]Bunieczek29 [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif](19września) synuś[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]9.kikifish87 [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif](25 września)córeczka[/FONT]

[FONT=Open Sans, sans-serif]PAŹDZIERNIK[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif][/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]
10
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]. [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]GizaS[/FONT] [FONT=Open Sans, sans-serif](10październik)[/FONT]

[FONT=Open Sans, sans-serif]LISTOPAD[/FONT]

[FONT=Open Sans, sans-serif]7.Fusun [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif](7listopada)[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]11.Nacia90[/FONT] [FONT=Open Sans, sans-serif](20-23listopada)[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]12.Kate_p7[/FONT] [FONT=Open Sans, sans-serif](20-23listopad)[/FONT]

[FONT=Open Sans, sans-serif]GRUDZIEŃ[/FONT]

[FONT=Open Sans, sans-serif]5.Szkrabek [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif](5grudzień)[/FONT]

anula86- suuper gratulacje. odpoczywaj i szybkiego powrotu do domu :-)

gizas- kochana to nastaw sie ze za płyte musisz sobie zapłacic jak bedziesz chciala sobie nagrac.
co do ruchów małej to czuje ją ale różnie. jednego dnia czesciej i mocniej innego mało . ale pytałam o to dr na połówkowych to powiedziała ze nie ma sie co dziwic bo jestem gruba i mam 6 cm tłuszczu to moge to słabiej czuc i pozniej niz inne kobiety no i dodatkowo mam lożysko na przedniej scianie i to tez podobno amortyzuje ruchy. a jak u ciebie czujesz ruchy swojego kropka??
Jesli zas chodzi o leki. to tydzien temu byłam u dr Janosz w Provicie i ona odstawiła mi duphaston, ale ze wzgedu na moja krotka szyjke kazała zostawic luteine 200 mg na noc, no a zastrzyki kazała zostawic do konca ciazy bo powinnam je odstawic albo do 10-12 tc a ze teraz juz 22 to ryzyko ze nie wiadomo jakby dziecko zareagowalo na odstawienie. wiec musze brac do konca.

gizas- jesli chodzi o kalendarz ktory prowadzisz to mi sie wydaje ze luize urodziła juz swoje blizniaki, i aisa tez juz urodzila??? czy mnie sie juz miesza w głowie. i myle dziewczyny??

Właśnie coś mi się wydawała że jeszcze nie zmodyfikowałam, a przecież widziałam już cudnego Marcelka:sorry:zaraz poprawię:sorry:

MAJ

Anulla28 (18maj) córka Wiktoria Amelia

LIPIEC

lilka-1986 (31 lipiec lub 1 sierpień) córeczka

WRZESIEŃ

Bunieczek29 (19września) synuś
kikifish87 (25 września)córeczka

PAŹDZIERNIK
GizaS(10październik)

LISTOPAD

Fusun (7listopada)
Nacia90 (20-23listopada)