reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Aisa dzięki, fajna stronka. Biedronkę mam blisko więc zapisałam sobie stronkę by wiedzieć co mogę kupić

Kasik myślę że dobrze kupiłaś te wszystkie wkłady. Ja muszę dokupić

A tutaj znalazłam fajną stronkę o pielęgnacji niemowlęcia i w sumie pokrywa się prawie w 100% z tym co mówiła dziś położna. Nie dużo tekstu, można sobie poczytać: Sroka o....: Pielęgnacja niemowlęcia
No i jest odpowiedź na moje pytanie: "Na ciemieniuchę nie ma nic lepszego niż bardzo tłuste olejki. Najlepiej na wacik i chwilę przytrzymać." :happy: czyli muszę znaleźć dobry olejek, pewnie w ciemno będę mogła kupić ten rossmenowski :happy:

reklama
Z tym głaskaniem brzucha to poważnie kasik piszesz? Ktoś mi o tym już mówił ale uznałam za zabobon. O co dokładnie z tym chodzi?

Anulla teraz zostało ci patrzenie na brzuszek :)
Ja tez słyszałam zeby nie głaskać bi sie stawia macica w wlasnie takich sytuacjach jak juz cos sie zadziało !!!! I moze dojść do przedwczesnego porodu !
Dziewczyny nasza pani fotograf co chwila wrzuca jakies zdjęcia a jakw rzuciła nasze rodzinne to sie az poryczalam !!!! Na FB wstawie zaraz jak któraś chce zobaczyć a teraz Franio ImageUploadedByForum BabyBoom1424187933.471001.jpg
I dzisiaj byliśmy na spacerku juz 45 min :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1424187933.471001.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1424187933.471001.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 72
Co znaczy że macica się stawia?

Edit
Genna cudna ta sesja. Muszę namówić emka na taką ale na pewno będzie ciężko bo on jest bardzo powściągliwy w takich tematach.

Milena podczas glaskania moga wystapic przedwczesne skurcze i wywolac porod ale to tylko u tych, ktore maja takie zagrozenie.

Genna widzialam na FB Wasze zdjecia i prawie sie poryczalam ;) cudne po prostu.

Milena namawiaj bo warto, najwyżej sie pokłócicie a pamiątka zostanie . Jakis szantaż ewentualnie :p
Moj ostatnie zdjęcie o tez z przymusu to na sesji ślubnej bo km ne nawidzi zdjeć, wczoraj tez niechętnie ale postawiłam na swoim i teraz nie żałujemy , ja w ogóle a moj M zachwycony zdjęciami :)
Dostałam pieniądze z ubezpieczenia za lezenie w szpitalu i postanowiłam zrobic nam taką pamiątkę i ne żałuje wyraźnych pieniędzy :)

reklama
Genna super fotka :) A jak Twój pies zareagował na Frania? Zaakceptował nowego członka stada?

Kasik dzięki za info. Mam nadzieję ze Anulla jutro wyjdzie ze szpitala

Do góry