reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Emilia gratulacje!!! Piękny malusi Filipek :tak:

Magda Zosia na zdjęciu wydaje się taaaka duża. Piękna dziewczyna ale widać, że teraz jest zmęczona, musi odpocząć. Ciekawe czy będzie taka ruchliwa jak wtedy gdy wierciła Ci się w brzuszku ;-) Twarda z Ciebie kobieta, ale to już wiedziałam wcześniej :tak:

reklama
Dziewczyny, Magda i Emilia gratulacje ogromne ! Śliczne bobasy ! Jutro was ściągnę z kalendarza, dzisiaj dorwalam maszynę i szyje ...

Jakie cudowne wieści dzisiaj :) :) :)
Aż sie poryczalam :)
Madzia i gdzie te 17 kg? Jak Zosią taka maleńka ale nie wyglada na taką :) gratulacje za wytrwałość mamuśka :) i witamy Zosieńke na świecie :)

Teraz lutówki juz spokojnie moga sie rozpakowywać :)
A mi dzisiaj tak cieżko juz ze masakra !!!! Boli coraz bardziej i częściej :( dzisiaj kończę szyć , to mnie odprezalo ale juz tak dłonie dretwieją ze nie daje rady nic utrzymać, nie wspomnę o pisaniu, wie staram sie chociaż was czytać :)
Kasik zapytaj bratowej czy możesz zyrtec łączyć z resztą leków co dostalas od niej , uwierz mi ten lek zdziała cuda, u mnie znowu swędzenie wiec na noc zapodac mojego ulubieńca i przynajmniej nie obudzi mnie drapanie .

Emilia Filipek drobniutki i piekniutki do schrupania :) witamy na świecie i małego księcia :)

medalikara ja w domu jeszcze jakos slabo sie rozkreca puki co wiec nie sieje paniki po domu :rolleyes: maz jeszcze w pracy , a ja jestem już liderką o rany tak na to czekalam :D juz bym chciala malutkiego na rekach miec a on sie bardzo powolutku pakuje ;) a czekanie tak wydłuza dzien ze o rany .

Emilia, Bziumelka i Magda serdeczne gratulacje Mamuśki! I dla Tatusiów rownież! Witamy na świecie Filipka, Sonię i Zosienke. Piekne dzieciaczki!

Ja znowu od kilku położnych słyszałam opinie, ze nosidełka babybjorn sa naprawdę super. Sama dostałam używane nosidełko od koleżanki, wiec ńie będę nic innego kupować.

Kotuska super ten artykuł! A najbardziej usmialam sie z kota i wyobrażałam sobie moją Ryśkę.... Hehe....

a ja juz juz spakowalam torby do szpitala. Z zakupow musze jeszcze kupić tylko posciel do lozeczka, ale z tym nie musze sie spieszyć oraz pampersy. Teraz będę polować na wielkie promocje:) w sumie dobrze, ze to końcówka przygotowań, bo wystać przy żelazku tez mi coraz ciężej.

Agawaa ja tez juz spakowana do szpitala jestem od tygodnia :-), no ale niech moje dziecie az tak sie nie spieszy.
Wszystko juz mam przyszykowane, nawet wstazeczke czerwona zrobilam do wozka :happy:.
Dzis mi dokucza kłucie w szyjce. Hmm a jak wygladaja skurcze przepowiadajace?
Ja o nosidelkach babybjorn tez slyszalam same dobre opinie.

Medalikara to mnie uspokoilas bo dzis troche sie wystraszylam z tym kłuciem, najbardziej jak chodze to to dokucza. Bole okresowe tez od paru dni mam, ale tak z 1-2 razy dziennie i bardzo delikatne. Moj eMek chodzi wystraszony zebym to przed terminem nie urodzila i ciagle kaze mi lezec, no ale leze :sorry2:, bo mam dodatkowo 1 cm rozwarcia.

Dziewczyny a ćwiczycie mięsnie Kegla? Ja ani razu ciagle zapominam :baffled: a juz nie wspomne o masazu krocza heh.

Medalikara kurde ty juz 37 tc, a jeszcze ''wczoraj'' byl 35. Nie no czas mi leci jak oszalały :-) .

reklama
Do góry