reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lawendowy, witaj, córcia już tak szybko urosła. Jak ten czas leci :)
Kasik, zdrówka dla taty, żeby szybko doszedł do siebie. A Ty dbaj o siebie i leż kiedy tylko możesz :)
Liskka, nie wiem, czy Anula86 wybrała imię dla swojej córki, czy to pomyłka, ale jeśli jest ok, to nasza będzie Wiktoria Amelia. A może obie tak samo będą się nazywały :)

reklama
a u mnie nadal bez zmain :rolleyes: moze ciut bardziej boli ale nadal jeszcze nie etap na szpital. ja oszaleje z tym czekaniem . jeszcze rano z M porozrabialaisslmy troche ale puki co nic nie dalo jeszcze wieczorem powtoreczka . ;)

A to na specjalne zamowienie dla lutówki: zaczep do smoczka i "trzymadelko" kocyka do wozka (regulowana długość) i oficjalnie dzisiaj zakończyłam szycie :) maszyna schowana :) chyba ją trochę wyeksplatowalam bo na koniec igla sie złamała
ImageUploadedByForum BabyBoom1422215075.514550.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1422215075.514550.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1422215075.514550.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny za slowa pocieszenia.

Smerfeta ojciec bral clexane i acard wiec to raczej nie od tego.
Szukaja przyczyny, pani doktor mowi, ze polezy w szpitalu okolo 10 dni. W tk wyszly 2 ogniska ale pani doktor twierdzi, ze sa stare. Cale szczescie jest sprawny, nic mu nie sparazilowalo, tylko zapomina slow. Jak sobie ulozy zdanie w glowie to je powie calkiem skladnie ale jak ma nagle odpowiedziec na pytanie to brakuje mu slow i sie denerwuje. Za to przeklinanie wowczas swietnie mu wychodzi ;)

Dzisiaj bratowa mnie jeszcze raz ogladala bo podejrzewala jeszcze cos innego. Twierdzi, ze na jej oko to zwykle kontaktowe zapalenie skory. Moze byc spowodowane moim uczuleniem na barwniki w tkaninach. Kiedys robilam testy to mi wyszlo ale w "normalnym" stanie niczym sie nie objawialo a w ciazy wszystko wychodzi ze zdwojona sila. Mam nosic biala bielizne, podkoszulki i wszystko co przylega do ciala. A ja oczywiscie wszystko czarne zazwyczaj nosze ;)

Genna podziwiam Twoj talent i cierpliwosc bo przy takich malych rzeczach jest niezbedna.

Dziewczyny lawendowy sen chce dolaczyc do naszej grupy na fb. Jak ma to zrobic?

Ostatnia edycja:
Kasik niech lawendowa napisze do elleni ze chce dołączyc ona juz ja pionstruuje tak jak mnie, podałam jej w mailu swoje dane i zaprosiła do grupy bo przez linka cos sie nie dalo....i zdrowia dla taty!

genna widze ze "mania" na wasy trwa:)

nie wiem czy dobrze pamietam nick ale chyba kotuska jak u Ciebie z cukrem??

ewelina po igraszkach napewno cos ruszy:)

Kasik a może być tak, że jakieś stare zakrzepy nagle po clexane i acardzie "ruszyły" i stąd udar? Oby tata teraz szybko wracał do zdrowia. I tak dobrze, że teraz jest w dobrym stanie, jeszcze trochę i po udarze nie będzie śladu.
Z alergią faktycznie może tak być, że najpierw organizm był mocno przyciszony przez encorton a po jego odstawieniu zaczął mocno reagować na to, co zwykle reagował...

Genna przy robieniu takich drobiazgów na maszynie do szycia to raczej bym sobie palce przyszyła do materiału ;-)

reklama
Do góry