reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lawendowy, witaj, córcia już tak szybko urosła. Jak ten czas leci :)
Kasik, zdrówka dla taty, żeby szybko doszedł do siebie. A Ty dbaj o siebie i leż kiedy tylko możesz :)
Liskka, nie wiem, czy Anula86 wybrała imię dla swojej córki, czy to pomyłka, ale jeśli jest ok, to nasza będzie Wiktoria Amelia. A może obie tak samo będą się nazywały :)

reklama
a u mnie nadal bez zmain :rolleyes: moze ciut bardziej boli ale nadal jeszcze nie etap na szpital. ja oszaleje z tym czekaniem . jeszcze rano z M porozrabialaisslmy troche ale puki co nic nie dalo jeszcze wieczorem powtoreczka . ;)

A to na specjalne zamowienie dla lutówki: zaczep do smoczka i "trzymadelko" kocyka do wozka (regulowana długość) i oficjalnie dzisiaj zakończyłam szycie :) maszyna schowana :) chyba ją trochę wyeksplatowalam bo na koniec igla sie złamała
ImageUploadedByForum BabyBoom1422215075.514550.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1422215075.514550.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1422215075.514550.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny za slowa pocieszenia.

Smerfeta ojciec bral clexane i acard wiec to raczej nie od tego.
Szukaja przyczyny, pani doktor mowi, ze polezy w szpitalu okolo 10 dni. W tk wyszly 2 ogniska ale pani doktor twierdzi, ze sa stare. Cale szczescie jest sprawny, nic mu nie sparazilowalo, tylko zapomina slow. Jak sobie ulozy zdanie w glowie to je powie calkiem skladnie ale jak ma nagle odpowiedziec na pytanie to brakuje mu slow i sie denerwuje. Za to przeklinanie wowczas swietnie mu wychodzi ;)

Dzisiaj bratowa mnie jeszcze raz ogladala bo podejrzewala jeszcze cos innego. Twierdzi, ze na jej oko to zwykle kontaktowe zapalenie skory. Moze byc spowodowane moim uczuleniem na barwniki w tkaninach. Kiedys robilam testy to mi wyszlo ale w "normalnym" stanie niczym sie nie objawialo a w ciazy wszystko wychodzi ze zdwojona sila. Mam nosic biala bielizne, podkoszulki i wszystko co przylega do ciala. A ja oczywiscie wszystko czarne zazwyczaj nosze ;)

Genna podziwiam Twoj talent i cierpliwosc bo przy takich malych rzeczach jest niezbedna.

Dziewczyny lawendowy sen chce dolaczyc do naszej grupy na fb. Jak ma to zrobic?

Ostatnia edycja:
Kasik niech lawendowa napisze do elleni ze chce dołączyc ona juz ja pionstruuje tak jak mnie, podałam jej w mailu swoje dane i zaprosiła do grupy bo przez linka cos sie nie dalo....i zdrowia dla taty!

genna widze ze "mania" na wasy trwa:)

nie wiem czy dobrze pamietam nick ale chyba kotuska jak u Ciebie z cukrem??

ewelina po igraszkach napewno cos ruszy:)

Kasik a może być tak, że jakieś stare zakrzepy nagle po clexane i acardzie "ruszyły" i stąd udar? Oby tata teraz szybko wracał do zdrowia. I tak dobrze, że teraz jest w dobrym stanie, jeszcze trochę i po udarze nie będzie śladu.
Z alergią faktycznie może tak być, że najpierw organizm był mocno przyciszony przez encorton a po jego odstawieniu zaczął mocno reagować na to, co zwykle reagował...

Genna przy robieniu takich drobiazgów na maszynie do szycia to raczej bym sobie palce przyszyła do materiału ;-)

reklama
Do góry