reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Magda super dałas rade! sliczna córeczka, az sie łezka w oku kreci:) a masz duzo szwów bo Cie nacinali czy popękałas ?? bardzo bolało?? miałas jakies znieczulenie??

reklama
Joasia, nacieli ale jeszcze szyjka mi pękła. Mam szwy rozpuszczalne "w środku" a na zewnątrz zwykle. Jako znieczulenie dostałam kroplowke z paracetamolu po której akcja zwolniła i wtedy dostałam oxytocyne po której wyłam jak wilk tak zadziałała.
Ból się zapomina jak skarb ląduje na brzuchu ;) ciągle nie wierzę że ona była u mnie w brzuchu ;)

Bziumelka wielkie gratulacje !:tak: a dziewczynka jaka duza...

Magda wielkie gratulacje... witamy kolejna panienke!!:tak:a malutka sliczna

Witam i ja, w czwartek o 13.55 przyszedł na świat nasz wyczekany Filip, waga 2976 g. Jest śliczny i grzeczny. Waga niby nie az taka mała a ciuszki najlepiej pasuja te na wcześniaków, w normalnych sie topi :-)
Spi długo i budzi sie co 4h na jedzonko. Nie mam nic mleka wiec dokarmiamy ale mam nadzieje ze sie rozkręci cos niedługo.
Sama cesarka w porządku. W sumie nic nie boli, troszkę rana boli po ale jestem na przeciwbólowych wiec w sumie mało co czuc. Czucie w nogach wróciło mi szybko i pewnie mogłabym wczesnie wstac ale ze cc było popołudniu to kazali wstac dopiero na drugi dzien. Głowę podnosiłam od razu po i nic sie nie stało, nie bolała ani nic. Miałam znieczulenie 2 w 1, epidural i spinal, po polsku chyba zzo i podpajeczkowkowe czy jakos tak.

magda gratulacje kochana- :-) Zosia na zdjęciu nie wydaje się mała, grunt że juz po wszystkim, ty odpoczywaj bo pewnie mega zmęczona jesteś
bziumelka tobie również gratuluje, dziewczyny mają racje że ubranka na 56cm pewnie nie przydadzą się- ale dla Sonii ;-)rodzeństwo skorzysta :-D
genna miałaś racje że styczniówki dzień po dniu urodzą :tak:
ewelina teraz dla ciebie kciuki za szybki poród i mało bólu :tak:
Ojjj.... ile jeszcze przede mną, zamykam listę- coś przestuj się zrobił, w zakwalifikowanych i kto po in vitro,

edit: Emilia gratki :tak: ach co za dzień :blink:

Ostatnia edycja:
Filip

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Do góry