reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Magda, mi na szkole rodzenia połozna mówiła ze jak własnie tak sie dzieje jak u Ciebie to trzeba sie zmusic i chodzic do obrzydzenia. Podnosic nogi. Nawet po schodach chodzic. Niby można mocno przyspieszyc.

Trafiłam że dyżur zaczęła położna która prowadziła szkołę rodzenia ;) miałam kolejne KTG. Rozwarcie miałam 1 cm teraz nie badali. Na razie chodzę, oddycham i czekam.
Zobaczymy co będzie.

Magda podziwiam Cie, ja po kilku skurczach pewnie blagalabym o cc ;) Trzymam mega kciukasy, nawet przez sen. Moze Cie to pocieszy, ze kiepsko sypiam, strasznie sie drapie w nocy, skora swedzi bardziej jak sie rozgrzeje pod koldra. Tak wiec czesto sie budze a pozniej nie moge zasnac wiec bede myslala o Tobie. Mam nadzieje, ze rano juz przeczytam dobre wiesci od Ciebie. Kciukasy :)

Bziumelka, Wielkie Gratulacje !!!! Jestes dzielna że tyle zniosłaś !! Witamy Sonie po tej stronie brzuszka !!! Duza z niej pannica ! :-):-):-):-)

reklama
Do góry