reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Bziumelka toz to już już !!! Kciuki zeby mała jak najszybciej wychodziła :) kurczę mój dr nie wazy mi córci bo twierdzi ze i tak to moze byc rożnie i ze dopiero pod koniec ta waga jest w miarę adekwatna do rzeczywistości. Wogole ostatnio sprawdził szyjke usg,sprawdził serduszko,3D wyszło kiepsko i tyle. Byłam troche rozczarowana bo za 10 min 130 zł i pow. Ze jestem okazem zdrowia. To po co ja chodzę na te wizyty ??? Wiem wiem moze przesadzam :)

Kotuska to wredne babska. One myślą ze dla nas to rozrywka pojechać do lekarza. Dla mnie teraz samo ogarnięcie sie to już wyczyn nie mówiąc o dojezdzie i czekaniu.

Kasik obys mogła porządnie podejrzec syncia :)

Anula u Ciebie to dopiero widać jak czas leci. Pamietam Twoje bety :)

Magda hahaha to masz małego uparciucha :)

Kotuska, oj chyba bym ich tam pozabijała w tej klinice. Człowiek idzie żeby się uspokoić a oni jeszcze denerwują! Jak ja się wybrałam prywatnie do dr to byłam bardzo zadowolona bo dokładnie zbadał, odpowiadał na wszystkie pytania. Wogóle super. Dobrze że poszlas do innego dr który cię uspokoił ;)

Dziewczyny rano o 6 odpadł mi czop i zaczęły mi się saczyc wody. Lekarz kazał jechać do szpitala. Leżę na porodowce. Skurczy brak. Podlaczyli kroplówke. Dziewczyna właśnie urodziła córeczkę za parawanem, a ja płaczę.

reklama
Do góry