reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Szczerbatka, wyglada na to ze Piotrusiowi dobrze u Ciebie. Odpoczywaj bo wkrótce świat wywróci sie do góry nogami [emoji6]

Smerfeta, trzymam kciuki za znalezienie wymarzonego łóżeczka :)

Wczoraj w zarze baby upolowalam gatki :

Zobacz załącznik 665107

I widziałam fajny fotel do karmienia , tylko ciekawe co moj M na to :)

A w boku kłuje mnie od wczoraj, podobno to kolka tak stwierdziła wczoraj lekarka, ale możliwe że tak długo to trwa?

Ostatnia edycja:
reklama
Joasia elleni jest na watku mamusie po in vitro.

:-)
zaglądam i do was dziewczyneczki, nie opuściłam ale tyle skrobiecie dziennie, że czasami przelecę oczami co u której i nie doczytam wszystkiego :-(
No ale już się odnalazłyśmy na pv i linka wysłałam ;)

jakby któraś nowa forumka chciała dołączyć do nas na fb to podaję link
https://www.facebook.com/groups/307616456100265/339560606239183/?notif_t=group_comment_reply
Tylko napiszcie inicjały swoje aby wiedzieć kogo dodać :-)

Liskka, fajne porteczki ;)

Ewelina, zaraz będziesz wyczekiwac tak jak my ;)

Zabrałam się za porządki w najgorszym miejscu w domu - szafka z dokumentami. Zaczęłam tam porządki prawie dwa lata temu i do tej pory nie skończyłam ;) aż wstyd [emoji14] ale to przez moja siostrę bo przyszła wtedy na drinka i przerwałam :)
Dzisiaj mnie trzepnelo i od rana układam. Boziu czego tu nie ma hahahaha

Liska a gdzie dokladnie Cie kluje? Mnie czesto kluje w miejscu gdzie kiedys byla talia ;) z boku, z jednej lub z drugiej strony albo nawet z obu stron. Zazwyczaj od chodzenia lub stania. A pod prawym zebrem kluje jak dlugo siedze. Spodenki boskie :)

Magda milych porzadkow zycze, ja nie cierpie tego robic a tez by sie przydalo ;)

Magda ja też nie znoszę robić porządków w papierach. Większość już zrobiłam ale jeszcze sporo przede mną. Też miałam stan przynajmniej sprzed 2 lat :)

Mnie rzadko coś kluje. Raczej co jakiś czas twardnieje brzuch (to pewnie te skurcze Braxtona Hiksa), innym razem brzuch pobolewa gdy zmieniam pozycje w łóżku lub wstane po dłuższym zasiedzeniu.

Niektóre ubranka z linków od Liskki przypominają mi ubrania aniszow :-D

Ostatnia edycja:
Ja od poniedziałku w szpitalu. W nocy z niedzieli na poniedziałek poleciała ze mnie dwukrotnie strużka krwi a potem dużo wydzieliny ze zmoczyło wkładke i majtki. Nie wiadomo czy to woda ale cały czas sie ze mnie saczy. Szyjka sie rusza z dnia na dzien jest podobno bardziej porodowa i lekarze obstawiają ze w weekend najpozniej urodze - ciekawe czy sie sprawdzi. Mam juz czeste skurcze podbrzusza zobaczymy co wyjdzie. Corcia nie taka duza bo wazy 3,5kg.

Skończyłam :D 4 godziny pokonywania papierowego potwora ;) jestem z siebie dumna hahahaha
Najfajniejsze było skakanie na krzesło i z krzesła, ale Zosia nic sobie z tego nie robi.

reklama
Do góry