reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Szczerbatka, wyglada na to ze Piotrusiowi dobrze u Ciebie. Odpoczywaj bo wkrótce świat wywróci sie do góry nogami [emoji6]

Smerfeta, trzymam kciuki za znalezienie wymarzonego łóżeczka :)

Wczoraj w zarze baby upolowalam gatki :

Zobacz załącznik 665107

I widziałam fajny fotel do karmienia , tylko ciekawe co moj M na to :)

A w boku kłuje mnie od wczoraj, podobno to kolka tak stwierdziła wczoraj lekarka, ale możliwe że tak długo to trwa?

Ostatnia edycja:
reklama
Joasia elleni jest na watku mamusie po in vitro.

:-)
zaglądam i do was dziewczyneczki, nie opuściłam ale tyle skrobiecie dziennie, że czasami przelecę oczami co u której i nie doczytam wszystkiego :-(
No ale już się odnalazłyśmy na pv i linka wysłałam ;)

jakby któraś nowa forumka chciała dołączyć do nas na fb to podaję link
https://www.facebook.com/groups/307616456100265/339560606239183/?notif_t=group_comment_reply
Tylko napiszcie inicjały swoje aby wiedzieć kogo dodać :-)

Liskka, fajne porteczki ;)

Ewelina, zaraz będziesz wyczekiwac tak jak my ;)

Zabrałam się za porządki w najgorszym miejscu w domu - szafka z dokumentami. Zaczęłam tam porządki prawie dwa lata temu i do tej pory nie skończyłam ;) aż wstyd [emoji14] ale to przez moja siostrę bo przyszła wtedy na drinka i przerwałam :)
Dzisiaj mnie trzepnelo i od rana układam. Boziu czego tu nie ma hahahaha

Liska a gdzie dokladnie Cie kluje? Mnie czesto kluje w miejscu gdzie kiedys byla talia ;) z boku, z jednej lub z drugiej strony albo nawet z obu stron. Zazwyczaj od chodzenia lub stania. A pod prawym zebrem kluje jak dlugo siedze. Spodenki boskie :)

Magda milych porzadkow zycze, ja nie cierpie tego robic a tez by sie przydalo ;)

Magda ja też nie znoszę robić porządków w papierach. Większość już zrobiłam ale jeszcze sporo przede mną. Też miałam stan przynajmniej sprzed 2 lat :)

Mnie rzadko coś kluje. Raczej co jakiś czas twardnieje brzuch (to pewnie te skurcze Braxtona Hiksa), innym razem brzuch pobolewa gdy zmieniam pozycje w łóżku lub wstane po dłuższym zasiedzeniu.

Niektóre ubranka z linków od Liskki przypominają mi ubrania aniszow :-D

Ostatnia edycja:
Ja od poniedziałku w szpitalu. W nocy z niedzieli na poniedziałek poleciała ze mnie dwukrotnie strużka krwi a potem dużo wydzieliny ze zmoczyło wkładke i majtki. Nie wiadomo czy to woda ale cały czas sie ze mnie saczy. Szyjka sie rusza z dnia na dzien jest podobno bardziej porodowa i lekarze obstawiają ze w weekend najpozniej urodze - ciekawe czy sie sprawdzi. Mam juz czeste skurcze podbrzusza zobaczymy co wyjdzie. Corcia nie taka duza bo wazy 3,5kg.

Skończyłam :D 4 godziny pokonywania papierowego potwora ;) jestem z siebie dumna hahahaha
Najfajniejsze było skakanie na krzesło i z krzesła, ale Zosia nic sobie z tego nie robi.

reklama
Do góry