reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny ktore juz rodziły, wystarczyła wam 1 koszula do porodu? bo ja mam 1 ale jak młody postanowi 2 dni sie rodzic to wiecie :p

Ewelina najważniejsze zeby szybko i łatwo wyszły z nas te dzieciaki :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, my po dzisiejszym porannym ktg- bo mała rano nie chciała się ruszać, zodtalysmy w szpitalu. Oczywiście na ktg już wariowala, ale prof postanowił nas zostawić i cięcie w środę lub czwartek

Emilia M maluszek juz nie taki maluszek :tak:

Magda śliczna ta spódniczka :tak:

Octavi to mala napedzila pewnie stracha... ale dobrze ze juz ok i ze jestescie pod opieka....:tak:

A wiec wizyte mialam na 16:15 ale do gabinetu weszlam po 17.. lekarz ktory mial robic mi badanie byl na jakims zabiegu i musialam czekac... a wiec echo maluszkow wyszlo dobrze.. przeplywy, rozmiar, wielkosc ok.. wiec ufff... wizyte kontrolna mam za miesiac...odnosnie szyjki ani mi sie nie skrocila ani nie wydluzyla.. mam dalej lezec, lezec i jeszcze raz lezec, leki zazywac, malo wstawac.. jak cos to tel i do szpitala...skierowanie mam od tygodnia wiec jak cos jestem zabezpieczona.... odnosnie cukru to na czczo mialam 105, po godzinie 158 a po 2h 125.. jak myslicie jak tam te moje wyniki? wrocilam do domu taka zmordowana i poszlam spac, a to tez dlatego ze malo spalam w nocy, moze dzis bede spala w miare...
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif
ogladnelam sobie serial i weszlam na neta

Octavi moze Ty sie zalapiesz na wyprawke z rmf`u. Dzisiaj rano mowili co w jej sklad wchodzi ale uslyszalam tylko koncowke - kremy, oliwki i wszystko co potrzebne dla noworodka.

Olusia dosyc wysoki cukier na czczo ale chyba w gornej granicy wiec nie jest zle.

A mi chyba w nocy poleciala siara z prawej piersi bo rano mialam kilka zaschmietych bialawych plam na pizamie.

Olusia, pięknie,że Twoje maluchy zdrowe.
Myślę, że czeka Cię dieta, wyniki są trochę za wysokie.
Kasik możliwe,że się zalapię, taki był ustalony termin, ale już dostalysmy pierwszą dawkę sterydów na plucka, a są dwie, wiec równie dobrze może być środa. Może to i lepiej, bo krócej w szpitalu, i mój prof bardziej wypoczęty by był, bo w środy przyjmuje również do późna prywatnie.

Olusia niestety bedziesz pewnie na diecie bo to raczej cukrzyca ciązowa, zalezy jakie masz normy w labolatorium ale przewaznie jest tak ze na czczo powinno byc do 99 po 1h 180 po 2h 140...a dla ciezarnych ponoc na czco powinno bc do 92 max 95. ja mialam 99 i jestem na diecie:/ ale najlepiej skonsultuj wyniki ze swoim lekarzem

reklama
Do góry