reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

witam was kochane jestem z forum sto lat za murzynami moj skarb pochlania moj caly czas nawet nie wiem kiedy juz sie dzien konczy dlatego tez gratulacje dla wszystkich tych co juz sa po wszystkim i tula swoje malenstwa i kciuki trzymam za te co jeszcze przed ..

a moj skarb konczy dzis miesiac nawet nie wiem kedy ten czas minal hehe

reklama
Dzięki za info o tych pampersach, polskie szpitale nie przestają mnie zadziwiać. Musze dopiero wybrać położna i szkołę rodzenia, wiec pewnie dowiem się tych wszystkich rewelacji na kursie... Lub też nie :) W przyszlym tygodniu wybieramy się obejrzec szpital, sprawdze wobec tego czy jest mydło w łazienkach
No i prowadzimy z mężem ostre negocjacje co do imienia dla malutkiej. W rodzinie są same dziewczynki i wszystkie fajne imiona są juz niestety zajęte :( na przykład Zosia. A jeśli coś juz mi się podoba, to M się buntuje. No zesz!

Smerfeta sto lat - szybkiego i szczęśliwego porodu, udanej dzisiejszej imprezki, nowego auta;-) I duzo szczęścia i radosci!

Ona - duzo zdrôwka i szczęścia dla Maluszka.

Smerfeta wszystkiego naj naj naj!!!!:tak:

Ona wszytkiego naj dla Twojego skarba z okazji ukonczenia miesiaca zycia ;-)

Kasik zdrowka zycze!;-)oby szybko przeszlo

Madzia u mnie wczoraj tak wialo ze mialam wrazenie ze zaraz drzewa do mnie do mieszkania wleca i powybijaja okna... masakra!! :tak: jak ja nie cierpie takiej pogody.... wole cieple dni i upalne... ale bez burz... :D

DSC_0172.jpgDSC_0159.jpgDSC_0173.jpgmoj nynus miesieczne cudo

Załączniki

• DSC_0172.jpg
    DSC_0172.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 65
  • DSC_0159.jpg
    DSC_0159.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC_0173.jpg
    DSC_0173.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 61
reklama