reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Magda dzieki za info o tabletkach, moze jutro uda mi sie kupic. U nas tylko przed polnoca nie bylo pradu przez chwile a poza tym jest ok. Troche tv zanika jak mocniej powieje ale w razie czego mam dysk z 300 filmami wiec dam rade ;) Magda postaraj sie zalapac na wyprawke rmf wiec cyrkluj na 15-tego ;)

Bziumelka mam krople do nosa *spam* dla kobiet w ciazy ale zbytnio nie dzialaja.

Postanowilam dzisiaj nie wychodzic z domu, nawet do kosciola nie poszlam, moze to cos pomoze. Tak wiec niedziela na kanapie z ksiazka i tv. Katar juz mi mocno nie dokucza, chyba sie konczy bo jest gesty (sorry za opis) ale kaszel jest silny i on mnie martwi najbardziej. Goraczki nie mam a w dzien czuje sie w miare ok, najgorsze sa noce. Chociaz dzisiejsza noc jakby lepsza, budzilam sie juz tylko co 1,5 godziny a nie co 0,5 jak ostatnio ;) Pospalam do 11, zjadlam sniadanie i leze na kanapie, nic mi sie nie chce.

Ostatnia edycja:
reklama
Kasik, lepiej siedzieć w domu niż żeby rozłożyło do końca. Mnie też coś kręciło a tego prenatalu teraz nie mogę brać bo jest napisane żeby nie brać 2 tyg przed porodem. Brałam tylko rutinoscorbin i ten spray do nosa *spam*. Odpukac jest w miarę dobrze.
Wszyscy w koło teraz o tych wyprawkach z rmf fm mówią ;) ciekawe co będą dawać.

Magda nie wiem co będą dawać w rmf fm ani kiedy urodzisz ale śnił mi się dziś Twój poród ;-) a raczej stan przed porodem. Śniło mi się, że gdy zaczęły Ci się skurcze, wszystkie dziewczyny z forum zjechały do Ciebie. We śnie widziałam twarz Kasik i Dani :happy: Gdy skurcze były częstsze wszystkie wpakowały się razem z Tobą do busa, mama usadowiła Cię na przedzie i odjechałyście a ja zostałam bo akurat byłam w toalecie :laugh2: Najlepsze jest to, że Twój mąż też przegapił chwilę odjazdu, więc może to znaczy że właśnie zdąży na Twój poród i wszystko będzie OK

My z M dziś źle zaczęliśmy dzień. Wyjeżdżając spod kościoła facet stuknął w nasze auto... aż poryczałam się po wszystkim z tego stresu. Szkoda nie jest duża, ale chyba poszły zaczepy od zderzaka. A najlepsze jest to, że dziś mam urodziny i muszę jakoś się uspokoić bo mam mieć gości :-(

Smerfeta, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
Prezent nie fajny i wiem jak stresuje bo w moje auto gościu w wigilię wjechał. Tylko zrobił ryse ale jako "wredna baba w ciąży" tak go zbluzgalam że zrobił się mały. Ryska niewidoczna praktycznie a gościu ze 100 wyskoczył żebym policji nie wzywala ;)
Co do snu to jestem w szoku :) obym busem nie musiała jechać hihihi ale przynajmniej raźnie w tyle osób ;)

Smerfeta kochana wszystkiego naj, naj, naj, spokojnej ciazy i szczesliwego rozwiazania bo teraz to najwazniejsze :) Autem sie nie przejmuj, to tylko rzecz, czasami takie sytuacje wychodza nam na dobre. Mozna przy okazji naprawic kilka innych rzeczy na koszt sprawcy ;)

Magda sny interpretuje sie odwrotnie wiec nas tam z Toba nie bedzie ale M i Smerfeta powinni byc. Ponadto bedziesz jechala jakims malutkim autem ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry